Balears Vadevi
Unió de Pagesos de Mallorca estrena seu a Santa Maria

La Unió de Pagesos de Mallorca ha traslladat la seva seu de Palma a Santa Maria del Camí, a l’Avinguda Guillem Bujosa Rosselló del Polígon de Son Llaüt. el canvi respon a raons operatives i demostra el compromis del’organització amb la Part Forana i la pagesia de Mallorca.

Una seu formada per dues parts, una amb una zona d’oficines i l’altre dedicada a la formació agrària. Uns dels pilars fonamentals de la Unió de Pagesos.

Participants a l’acte d’inauguració de la nova seu aquest mes de juliol | UPM

“Aquesta seu ha estat una realitat gràcies a les històriques reivindicacions de la Unió per resoldre i tornar als seus legítims hereus els béns de les Cambres Agràries, extingides fa anys. Gràcies a les aportacions econòmiques d’aquestes resolucions hem pogut adquirir aquest local, a un punt estratègic de l’Illa. Proper a Ciutat però no al seu interior, i proper al medi rural de l’Illa”, destaca el secretari general Sebastià Ordines.

“Amb aquesta nova seu volem enfortir més el sector agràri de l’illa i defensar-l’ho com cal i com es mereix”, afegeix.

A l’acte hi assistiren el batle de Santa Maria del Camí Nicolau Canyelles, el conseller de promoció econòmica del Consell de Mallorca, Jaume Alzamora, Mateu Morro, (FOGAIBA) i Georgina Brunet (IRFAP) de la Conselleria d’Agricultura del Govern de les Illes Balears, entre altres convidats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa