Balears Vadevi
El vermut de Reus fa parada i fonda a Palma

La regidoria de Promoció de Ciutat de Reus portarà els vuit productors que conformen la marca Vermut de Reus fins a Palma de Mallorca. Serà dijous 1 de setembre en el marc d’una acció promocional prevista a Bodegues Suau que s’ha organitzat en col·laboració amb La Vermutera de Mallorca.

Aquesta és la primera vegada que els reusencs realitzen una acció promocional a les Balears amb l’objectiu de donar a conèixer la ciutat i els seus atractius turístics, patrimonials i l’oferta comercial i gastronòmica, junt amb el producte vermuter. Les marques presents seran Miró, Yzaguirre, Iris, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp.

Cartell promocional de l’acció del col·lectiu Vermut de Reus

L’acció tindrà lloc a partir de les 19:00h de la tarda i permetrà conèixer els orígens del Vermut a Reus, de com s’elabora un Vermut, les marques que s’elaboren a la ciutat i descobrir les activitats i experiències enoturístiques que es poden gaudir a la ciutat relacionades amb el Vermut, que fan que Reus esdevingui la capital del Vermut.

Durant l’acte es podran tastar les vuit marques, complementades amb un refrigeri final. La inscripció és gratuïta i per apuntar-se s’ha d’enviar un mail a [email protected] o posar-se en contacte a través de l’Instagram de La Vermutera o de Reus Promoció.

Bodegas Suau

La Vermutera, grans promotors del vermut

Fa uns anys, tres socis de les Illes, propietaris d’una empresa publicitària a Palma, van decidir multiplicar el significat de fer el vermut tot creant activitats que els poguessin donar bons moments i innovació en aquest sector. D’això ja en fa uns quants anys, i des d’aleshores han estar els impulsors de diverses accions que han donat a conèixer aquesta cultura vermutera. Fins i tot, ells mateixos s’han atrevit a embotellar els seus propis vermuts, que surten al mercat sota noms ben suggerents, ‘Te dic coses‘ (elaborat a partir de la varietat premsal) i ‘No passis pena‘ (manto negro). Amb Bodegues Suau tenen entre mans un vermut especial que fa criança justament en botes de brandi.

I és que Bodegues Suau és una destil·leria tradicional mallorquina fundada el 1840 a Cuba per Joan Suau, que el 1851 es va traslladar a Mallorca. Des de Palma, ha anat consolidant la seva aposta per un producte que sempre ha estat molt ben valorat i apreciat per la crítica internacional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa