Balears Vadevi
Vins Nadal reforça el seu compromís amb el medi ambient
Vins Nadal reforça el seu compromís amb el medi ambient
Vins Nadal reforça el seu compromís amb el medi ambient | Vins Nadal

!--akiadsense-->

Vins Nadal s’ha aliat amb la Fundació Empresa i Clima per seguir defensant el medi ambient. Aquest celler de Binissalem forma part d’aquesta organització sense ànim de lucre que preveu ajudar a empreses de tots els tipus i de tots el sectors a planificar i invertir en una economia baixa en carboni amb l’impuls d’estratègies de mitigació i amb el reforç de la seva capacitat d’adaptació als efectes del canvi climàtic.

Per Vins Nadal, expliquen des del mateix celler, la sostenibilitat i el treball en la defensa del medi ambient és clau. Des de fa molts anys, hem treballar en aquesta direcció des del camp fent les vinyes cada vegada més sostenibles. Això és fa reutilitzant cada vegada menys maquinàries, per reduir així les emissions de gasos d’efecte hivernacle.

De la mateixa manera alguns dels seus vins llueixen l’etiqueta de Residu Zero, s’ha reduït l’ús d’agents fitosanitaris i agroquímics a la vinya. També ha minvat la despesa energètica amb sistemes molt més eficients. A més a més Vins Nadal fa anys que utilitza botelles que pesen menys, càpsules amb poc plàstic suro natural i etiquetes biodegradables.

Amb aquestes premisses s’han adherit a la Fundació Empres i Clima amb la voluntat que la responsabilitat social i la cura pel medi ambient continuïn sent la seva filosofia de treball.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa