Balears Vadevi
Les xarxes s’esvaloten i fan befa: el volcà no ha entrat en erupció a Mallorca

Fa una setmana llarga que l’illa canària de La Palma està al centre de l’actualitat. I les últimes notícies no són més esperançadores, perquè segons avançava fa unes hores el diari el Món el volcà de Cumbre Vieja ha reprès la seva activitat. Malgrat semblava que havia deixat d’expulsar lava i fum, els experts ja haurien advertit que era prematur afirmar que l’erupció havia acabat.

Sigui com sigui, i a l’espera que el malson acabi aviat, les xarxes socials bullen per una polèmica sobre geografia. I és que moltes persones han confós La Palma per Las Palmas de Gran Canaria, i fins i tot, n’hi ha qui ha ubicat aquest desastre natural a Palma de Mallorca. Els baleàrics es reivindiquen i fan befa d’aquesta confusió.

De fet, no són només els habitants de Balears qui reivindica la falta de coneixements sobre geografia. Hi ha molts d’altres continguts que s’han viralitzat, com aquest que ha circulat per Twitter. “Amb això del volcà, me n’he adonat que molta gent va regular de geografia i es fan un embolic amb La Palma, Las Palmas, Palma i Las Palmas de Gran Canaria“, publicaven al perfil “Historia en Meme”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa