Balears Vadevi
La Reina Isabel II d’Anglaterra ja té el seu propi vi

La Reina Isabel II d’Anglaterra s’ha aventurat amb el negoci dels vins i ha tret recentment al mercat la seva pròpia marca de vi escumós, segons avançava un comunicat de la Casa Reial.

El Christmas vintage prosecco és un Prosecco Extra Sec d’uns 11% vol de graduació alcohòlica que es produeix a Itàlia. La particularitat és que surt al mercat en format petit, és a dir, en ampolles de 200 mil·lilitres -el que seria un equivalent a un got d’aigua-; el preu de venda al públic és de 15 lliures, és a dir, al voltant d’uns 18 euros.

A dia d’avui, el vi es pot comprar en una botiga propietat de la corona que hi ha ubicada a Sandringham. Per cert, que el vi se suma a d’altres productes propis que també neixen de la Corona, com la cervesa que elaboren amb ordi ecològic, cultivat directament als jardins de Sandringham, i la seva reconeguda ginebra.

De fet, segons treballadors de la botiga en qüestió, aquest vi escumós està sent una de les sensacions d’aquests dies festius entre les persones que s’han apropat a fer visita a Sandringham i ha estat un dels productes estrella de les vendes.

El prosecco de la reina tiene un 11% de alcohol
El vi és un prosecco que surt al mercat en format petit i 11%vol| Bav Media, Splash News 

Malgrat no és massa habitual veure la Reina bevent en públic, són moltes les fonts que confirmen que la beguda preferida d’Isabel II és un Martini sec, i s’ha sentit a dir també que acostuma a gaudir d’una copa de vi dolç per acompanyar algun dels àpats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa