Balears Vadevi
Tria una taca de vi i et direm com ets

Hi ha mil maneres d’entretenir-nos, també atenent a jocs virals d’aquests que “et diuen” com ets, com et relaciones i quins trets defineixen la teva personalitat. Nosaltres, que som de vins, ens ha sorprès veure’n un on el punt de partida són unes taques de vi. Per què hem après -i aquí ho compartim- que segons triem la forma o marca que deixa un cul d’ampolla quan perd aquella goteta, serem d’una o altra manera.

La proposta és la següent: triar quina taca de vi ens agrada més d’entre les quatre que apareixen a la imatge de sota, i buscar el número corresponent on ens descriurà els trets de personalitat que tenim. Així, per aprendre una mica més de nosaltres mateixos. Comença l’aventura.

Descubre cómo tratas a la gente según la mancha de vino que elijas. (Foto: iProfesional)
Foto: iProfesional
  1. Moderada: Ets una persona a qui no costa gens relacionar-se amb gent però tries molt amb qui comparteixes el teu temps. Bona relacions públiques i sols caure bé, però no obres el teu cor fàcilment, i qui aconsegueix apropar-se a tu, serà una persona afortunada i descobrirà una persona de sentiments profunds i sincers. Ets un amic excel·lent.
  2. T’agrada cridar l’atenció – Ets algú molt segur de tu mateix i t’agrada cridar l’atenció. Un tret que et pot provocar tensions precisament per aquesta facilitat per dir el que penses i el que sents. Vas per la vida brillant i sempre aconsegueixes allò que et proposes. Generes admiració i enveja, tot per igual; i amb qui és sincer amb tu, ets la persona més lleial.
  3. No t’agraden els problemes. Ets una persona pacífica, a qui agrada portar-se bé amb tothom i esquives els problemes. En general, ets una persona estimada que saps controlar els impulsos i et mous com peix dins l’aigua en l’àmbit social. Això sí, tens problemes en estimar de debò perquè no t’agraden els vincles estrets i profunds. Tot i així, a qui realment estimes, li dones tot.
  4. El solitari – Ets uns persona que en general no gaudeixes de la interacció social i en canvi t’agraden en extrem els moments de solitud o compartir moments amb persones especials, gent propera o íntima a tu. Ets una persona amable i reservada que parla poc i escolta molt, i destaques per ser una bona consellera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa