Balears Vadevi
El Consell d’Eivissa renova la col·laboració amb PIMEEF i el producte local

L’objectiu continua sent el mateix: continuar millorant la promoció dels productes agroalimentaris de l’illa d’Eivissa a través de la gastronomia i impulsant aquells establiments que aposten pels sabors tradicionals de l’illa. Així, un any més, el Consell insular i la Federació empresarial de la Petita i Mitjana Empresa de les Pitiüses, PIMEEF, han renovat el conveni de col·laboració a partir del qual podran disposar de 150 mil euros per a seguir donant valor a la producció local i al sector que l’acompanya.

D’esquerra a dreta, el president de PIMEEF i el president del Consell d’Eivissa | Foto: Consell

Fomentar la gastronomia com a atractiu turístic

El president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, i el president de la PIMEEF, Alfonso Rojo, ratificaven l’acord que permetrà desenvolupar accions promogudes per aquesta federació de cara a reforçar la imatge de la gastronomia d’Eivissa, la innovació culinària i també l’ús i impuls dels productes locals. Aquest conveni servirà també per a fomentar la gastronomia tradicional com a atractiu turístic i per a la creació d’un nexe entre els productes del sector agrari i pesquer i el sector de la restauració.

En aquesta signatura, a la qual també ha assistit el director insular de Medi Rural i Marí, Joan Marí, així com amb la secretària general de la PIMEEF, Mari Àngels Marí, s’han revalidat les actuacions promocionals que prioritzaran els restaurants inscrits a ‘Eivissa Sabors’. La PIMEEF Restauració, que és l’Associació de Bars, Restaurants i Cafeteries, compta amb uns 400 associats i el seu objectiu és la defensa dels interessos del sector i el desenvolupament del sector de la restauració pitiüsa a través de diferents actes, seminaris o mostres gastronòmiques.

“Amb aquest conveni que es renova anualment buscam donar valor a la gastronomia eivissenca i impulsar la labor dels nostres productors agraris, així com als restaurants d’Eivissa” apuntava Vicent Marí, tot afegint que “la finalitat és concentrar esforços del sector públic i privat per a promoure el nostre camp”. I ha conclòs: “aquest conveni serveix per a continuar posant en marxa aquestes accions que han suposat un important increment de la venda del producte agrari a la nostra illa en els dos últims anys”. Tot plegat, doncs, fent realitat l’objectiu del Consell de reforçar el sector primari a Eivissa i augmentar la producció agroalimentària a l’illa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa