Balears Vadevi
Eivissa organitza nous cursos de tast per donar a conèixer els vins locals

Els amants i professionals del món del vi estan d’enhorabona, ja que, després de l’èxit de les edicions anteriors, Pimeef ha organitzat, per als pròxims mesos de novembre i desembre, dos cursos de tast de vins de la IGP d’Eivissa. Aniran a càrrec de Javier Escandell, i permetran conèixer els diferents tipus d’elaboració de l’illa, així com comptar amb unes classes d’iniciació al tast, i suposaran, a més a més, una nova oportunitat per conèixer els cellers eivissencs i els productes que ofereixen.

Dos cursos, un per a particular i l’altre per a professionals

El primer d’aquests cursos, per a particulars, tindrà lloc els dies 23 i 24 de novembre, i el segon, per a professionals del sector hostaler, es realitzarà els dies 28, 29, 30 de novembre i 1 de desembre. I tots dos, organitzats pel Consell Insular d’Eivissa, tindran lloc al Centre Cultural de Jesús, de la mà també de l’Ajuntament de Santa Eulàlia i dels cinc cellers que estan en actiu a l’illa.

Can Maymó de Sant Mateu, un petit celler de caràcter familiar, Can Rich, que compta amb dues vinyes, una d’elles annexa al celler a la vall de Buscastell, i una segona vinya al parc natural de Ses Salines; també d’Ibizkus, projecte reconegut pels seus vins rosats, negres i blancs; Blacknose Ibiza, situat a les muntanyes de Sant Joan de Labritja, amb vinya envoltada d’antics bancals, es tracta de la vinya de més elevació i amb vistes al mar, i Ojo de Ibiza, situat al nord de l’illa, amb més de 3 hectàrees de vinyes amb les típiques terrasses eivissenques.

Serà, doncs, una oportunitat, doncs, per conèixer de primera mà quines són les varietats de raïm més cultivades a Eivissa, així com les particularitats que suposa el procés de verema i elaboració dels vins més representatius de l’illa, tan blancs com negres i rosats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa