Balears Vadevi
A la recerca de la millor coca eivissenca

La millor coca eivissenca tindrà premi. El Consell Insular i Horeca Balears Eivissa s’alien per llançar el primer concurs de Coca Eivissenca, i ho fan en el marc de la pròxima edició de la fira, que tindrà lloc entre el dilluns 26 al 28 de febrer al Recinte Firal de la ciutat. Aquest certamen, que tindrà lloc el primer dia, dilluns, al migdia, vol reconèixer l’excel·lència en l’elaboració d’aquest plat tradicional eivissenc, fent valdre els productes locals i quilòmetre 0, combinant la innovació i la tradició arrelada a la gastronomia de l’illa.

Un trofeu i 500 euros

Aquest primer concurs de coca eivissenca té per objectiu fomentar la innovació en harmonia amb la tradició i realçar la riquesa de la gastronomia local. El guanyador del concurs, a més de rebre un trofeu, serà premiat amb 500 euros. La participació en aquest certamen ha de ser individual, totes les receptes hauran de ser d’elaboració pròpia, les coques elaborades hauran de garantir un nivell adequat de qualitat i cada participant només podrà participar amb una proposta.

Així, en aquesta jornada podran concursar tots els xefs i forners professionals així com alumnes de les escoles de formació professional de cuina i pastisseria d’Eivissa. Es pot formalitzar la inscripció enviant un email amb l’assumpte “Inscripció 1r Concurs de coca eivissenca” o a través de la pàgina web i el termini per a presentar-se acaba el 16 de febrer.

Millor cuina amb peix i pizza gourmet

Horeca Eivissa 2024 tindrà lloc en el Recinte Firal d’Eivissa i a més de la celebració el primer dia del I concurs de coca eivissenca, també acollirà el dia 27 de febrer la segona convocatòria del concurs de cuina amb peix popular, amb la participació de Peix Nostrum, i el 28, la segona trobada del concurs a la millor pizza gourmet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa