El passat quatre de juliol va tenir lloc a l’icònic Hotel Pikes d’Eivissa, la presentació de The Ibiza Issue, el número especial d’aquest estiu de Tapas Magazine amb l’empresari i el DJ Pascal Moscheni a la portada (que es va encarregar de la música durant l’esdeveniment, juntament amb Lex Woolf i Daniel Baughman) i que va servir per rememorar aquelles festes mítiques que eren les favorites d’estrelles com Freddie Mercury, George Michael o Mick Jagger.

“La vida és una gran revista”
La revista gastronòmica Tapas Magazine és una publicació de Spain Media, un grup editorial espanyol que té més de 20 anys d’experiència al sector i que inclou també revistes com Esquire, Forbes, l’Officiel i Robb Report, que tenen com a eslògan “la vida és una gran revista i nosaltres vivim submergits en una a tot color”.
Tapas Magazine, amb una tirada de 75.000 exemplars, es publica en anglès i en espanyol i en diuen que ofereix “una gastronomia irreverent, curiosa, fresca i transversal“. Aquesta revista, que no només es pot trobar en paper als quioscos, sinó també en xarxes socials i en els diferents formats acceptats a Internet, cuida cada pàgina i cada portada al mil·límetre.

Tercer any que es dedica número d’estiu a l’illa
Andrés Rodríguez, president de SpainMedia i editor i director de Tapas Magazine i Forbes, va prendre la paraula durant la celebració per explicar que es tracta del tercer any consecutiu que aquesta publicació dedica el número d’estiu a l’illa.
“Crec que al principi va quedar el dubte de si ens comprometríem de debò. Crec que ja no n’hi ha cap dubte. Passem l’hivern a Madrid pensant a l’illa. Gonzalo, de l’Acadèmia de Gastronomia, em va dir ‘quan agafes l’avió per anar-te’n explicant els dies fins que tornes’ i és veritat. Jo ja estic en aquesta síndrome de quan tornem, em sento aquí”.
Durant la seva intervenció, Rodríguez també va assenyalar que aquest any, per primer cop, el número també s’ha fet en anglès, la qual cosa permetrà que la revista arribi a un major nombre de lectors.