Balears Vadevi
Marcos Ribas, nou president de la Cooperativa del camp de Formentera

La Cooperativa del Camp de Formentera estrena president. Marcos Ribas Torres ha entrat a substituir Jaume Escandell després que aquest hagués presentat la seva dimissió. El canvi s’ha oficialitzat en el marc d’una assemblea extraordinària de socis.

Escandell havia liderat la cooperativa des que al 2010 començà la seva reactivació, de la qual en fou un dels principals impulsors. Així, després d’agraïr a Jaume Escandell sa seua dedicació durant aquest temps, es presents van elegir Ribas, fins ara vocal del consell rector, per encapçalar l’entitat. La mateixa assemblea va escollir Juan Escandell Juan de can Talaies com a nou vocal en substitució de Bartomeu Torres Mayans.

La Cooperativa del camp de Formentera canvia de president | Cooperativa

Pel que fa a l’actualitat de la cooperativa, coincidint també amb la trobada es va informar els socis de l’estat de cada projecte que tenen actualment entre mans. D’una banda, en relació al molí fariner, que ja està instal·lat i mentre s’hi estan fent proves de moldre, han confirmat que aviat estarà en ple funcionament; el projecte del Trull, en redacció, esperen tenir-lo a punt per la propera campanya; l’obrador i formatgeria estan pendents que comencin les obres; i pel que fa a la plantació a Can Marroig, està previst que aquest mes de gener se’n sembrin 600 figueres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa