Balears Vadevi
El 7103 Petit Celler vol acostar la verema al joves amb una vermutada
7103 petit celler

!--akiadsense-->

“Els jovent i el camp s’han allunyat i si és difícil aconseguir que els joves s’acostin a l’agricultura, vam pensar que duríem el camp als joves”. Així ho assegura Sebastià Ordines un dels propietaris del 7103 Petit Celler, que en declaracions a Balears Vadevi, explica com fa dos anys van decidir sembrar vinya enmig del poble. El seu padrí tenia un solar de 2.500 m2 on ara hi ha sembrats 460 ceps en vas, de premsal blanc. Una vinya que és el primer any que fa raïm i que la volen veremar de forma festiva.

És per això que juntament amb La Vermutera i també amb la col·laboració de gegants i xeremiers de Santa Maria, han organitzat una veremada popular pel dia 15 de setembre. “Volem que la gent jove s’acosti a la terra i s’acosti el vi i amb una festa amb música, foodtrucks, vermut i vi vàrem pensar que era interessant”, afirma Ordinas.

Aquest celler de Santa Maria, que ja té sis anys de vida, està preparant l’elaboració d’un nou producte. Un vermut de manto negre que faran en col·laboració amb La Vermutera i que tenen previst treure l’any que ve.

Una referència que s’afegirà a les que ja estan elaborant: dos blancs un rosat i un negre, tots els monovarietats tret d’un.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa