Balears Vadevi
Albaflor, un vi amb residu zero
Albaflor de Vins Nadal
Albaflor de Vins Nadal

!--akiadsense-->

Vins Nadal ha obtengut enguany la certificació per l’Albaflor 2018 que garanteix la seva producción respectuosa amb el medi ambient.

L’agricultura Residu 0 és un sistema de producció intermedi entre l’agricultura ecològica (o orgànica) i l’agricultura convencional. Aquest sistema de producció proporciona a l’agricultor més eines per a combatre malalties, plagues d’una manera rendible, controlant al màxim els possibles residus agroquímics derivat del maneig agrícola.

Aquesta és una de les linees de treball que segueix tradicionalment Vins Nadal que ha manifestat reiteradament el seu compromis amb les bones pràctiques associades al procés d’obtenció dels seus vins. Aquesta passa que dóna ara, d’adherir-se a Residu 0, té la intenció de continuar generant confiança i seguretat a aquells consumidors que triïn els seus productes.

Amb el sistema Residu zero, com indiquen les instruccions d’us que facilita Vins Nadal, l’usuari final del producte podrà conèixer l’estat sanitari del producte descarregant-se l’anàlisi multiresidu del vi concret que està consumint.

El procediment és senzill:

1. Entrar en la web www.residuo0.com mitjançant el telèfon mòbil.

2. Incloure el número de traçabilitat que es troba davall el distintiu a la botella.

Aquest número és exclusiu de cada partida i correspon només als vins que han estat analitzats, acreditats i verificats per laboratoris agrupats per ENAC.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa