Balears Vadevi
Ángel Ruiz de Pablos representarà els sommeliers de Balears a Madrid

Ángel Ruiz de Pablos (Madrid 30-11-1982) serà el representant de l’Associació Balear de Sommeliers (ABS) en el pròxim 28è Campionat d’Espanya de Sommeliers que tindrà lloc en el Salón Gourmets a Madrid els dies 19 i 20 d’Abril. Ángel és propietari de Sa Vida, a Eivissa, i també de Vinazo-Morrofino a Palma. Aquest madrileny fa anys que salta d’illa en illa i preparant-se amb estudis com actualment Wset Diploma a Londres, el Certificat Court Màster Sommelier o 2023 ASI Diploma.

Ángel ha acceptat el repte tot i viure un moment molt intens a nivells personal i en l’àmbit professional. “La meva dona està a punt de tenir el nostre tercer fill, un dia d’aquests. Ara mateix estic fins a dalt, per això enguany no he pogut estudiar molt. Me faria molta il·lusió quedar entre els deu millors, però serà difícil. Així i tot, avui he rebut una altra bona notícia”; i envia la prova que ha estat medalla de plata als ASI Diploma Exam on, justament Gaby Lucas Dimock, un altre sommelier mallorquí, ha estat medalla d’or. Dues bones notícies i no una per l’ABS.

No és l’únic reconeixement que ha rebut al seu esforç i tot això fa pensar el bon paper que pugui fer a Madrid i la gran carrera que encara podem esperar d’aquest professional de la sommelieria. Serà qüestió de seguir atents…

Ruiz de Pablos està en formació permanent preparant-se com professional de la sommelieria/Cedida

Un campionat on els professionals de Balears hi destaquen

El Campionat d’Espanya de Sommelieres reuneix els representants de cada Comunitat Autònoma i durant 2 dies hauran de passat proves tant teòriques com practiques, amb un examen de 50 preguntes i un tast a cegues de 2 vins com a semifinal. D’aquí les 3 millors puntuacions passaran a la final on hauran de fer proves com a decantació o correcció de carta errònia.

Per primera vegada serà un Sommelier d’Eivissa qui se sumi a un grup de Sommeliers que han representat Balears a nivell nacional, anteriorment mallorquins com Miguel Ángel Prieto (Campió el 1997) Toni Fernandez, Juan Luis Biedma, Javier Gómez (3er 2018 ) Davide Delago (2n en 2019) Juliana Gonzalez, Josep Juhé , Gabriel Lucas (Campió en 2021) o Roberto Duran (Campió en 2016) han posat les Balears en primera línia de la Sommelieria Nacional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa