Balears Vadevi
AVA Vins ens convida a fer una passejada virtual per les vinyes l’U de Maig
xxx

!--akiadsense-->

Els cellers i els professionals del món del vi han hagut de tirar d’imaginació per apaivegar les embestides de la crisi de vendes ocasionada per la paraltzació de l’activitat a ran de la pandemia. Aquí, a Balears Vadevi, n’hem explicades moltes al llarg de les darreres setmanes del confinament, però encara no n’haviem trobat una com aquesta: celebrar el Dia del Treball des d’una vinya i a través de les xarxes socials. Per això us en donam els detalls. Hem parlat amb un dels organitzadors de la iniciativa, el sommelier i director tècnic del celler AVA Vins, Julio Torres.

!--akiadsense-->

xxx
Julio Torres ens obrirà les portes d’AVA Vi per una xerrada virtual a la vinya | AVA Vins

!--akiadsense-->

“Com sabeu, el nostre col·laborador Redivins fa setmanes que dóna suport a les bodegues amigues fent sessions d’Instagram Live, que li permet acostar al públic i als productors. Aquesta setmana ha dedicat les sessions a alguns productors de Mallorca i a nosaltres ens va reservar el dia 1 de Maig. Així que varem pensar que per celebrar d’una forma simpàtica el Dia del Treball i anar preparant el primer dia de la desescalada, podría ser bona idèa començar el directe des de la vinya que tenim devora el celler. Pensam mostrar en directe la feina que es fa ara al vinyet, mostrar la finca i anunciar que, tot d’una que sigui posible i les autoritats ho permetin, tornarem a obrir les portes per rebre els visitants locals “

Així, aquesta conversa que iniciaran Daniel Árias i Julio Torres a peu de vinya, forma part del cicle “Directes a la copa. Xerrades i tasts a Instagram” que organitza Redivins a través d’IG Live. Dins l’apartat “Vins d’autor mallorquins ja hi han desfilat Mateu Pons, de Bodegues Mortitx, Miquel Gelabert, de Bodegas Miquel Gelabert, Andreu Oliver, de Can Majoral, Carlos Cabeza, d’OM Oliver Moragues i finalitzazarà amb La Vermutera, el dia 2 de Maig.

D’entrada s’ha creat espectació per aquesta cita de divendres. Un bon pla pel primer dia de maig i el darrer del confinament estricte: una estona de conversa amb el director de Redivins, el sommelier Daniel Árias, enmig, virtualment encara, de la vinya d’ AVA Vins, del Pla de Biniali, a Sencelles, amb una copa de vi a la mà. Serà una bona manera de preparar la desescalda, sense dubte.

xxx
Una passejada per la vinya d’AVA Vins per celebrar el Dia del Treball | AVA Vins

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa