Balears Vadevi
Blanca Terra presenta ‘Arrelat’, nou vi fet amb varietats 100% mallorquines

Durant els darrers anys hi ha hagut una clara tendència, per part dels cellers i demandada també pels consumidors, de recuperar les varietats de raïm autòctones de Mallorca. El celler Blanca Terra és una de les últimes en unir-se a aquest propòsit de recuperar les varietats que s’han fet servir des de fa segles a l’illa i ara les ha fet protagonistes del seu darrer vi, que tot just presentava en societat aquests primers dies d’octubre.

Arrelat” és el nom d’aquest nou vi compost per varietats 100% mallorquines: un 60% de Malvasia i un 40% de Giró Ros. “Després de provar-lo, ens adonem que a partir d’aquests raïms sorgeix un vi bastant fresc, lleuger i, evidentment, d’una gran qualitat”, diran des del propi celler.

La família que dirigeix aquest celler afirma que no serà l’únic vi de varietats autòctones que tendran, sinó que durant els propers anys sortiran nous productes de la línia “Arrelat” que ampliaran l’oferta amb vins negres, rosats i altres blancs, per tal de recuperar poc a poc els raïms tradicionals de Mallorca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa