Blanca Terra s’obre al futur amb les noves instal·lacions de Montuïri
xxx

!--akiadsense-->

Les noves instal·lacions de la bodega Blanca Terra són una realitat i s’han mostrat al públic aquesta setmana amb un acte d’inauguració convocat per la família Febrer, fundadora del celler.

El nou celler és dins el terme de Montuiri, prop de Porreres, i compta amb l’espai i les característiques necessàries per obrir una nova etapa en l’explotació de la bodega. Tot l’equipament nou i noves sales per a esdeveniments i tastos completen el celler que a partir d’ara podrá captar clients de l’enoturisme amb la nova botiga, museu i sala de degustació que s’hi han afegit.

xxx
El fundador, l’empresari Bernat Febrer, tallà la cinta inaugural

!--akiadsense-->

La presentación va anar a càrrec del fundador de la bodega, l’empresari Bernat Febrer, i comptà amb el suport de la seva filla Maria Antònia i els seus nets, Joan i Bernat Sansó, que són els que seguirant amb el negoci, assegurant el futur de Blanca Terra.

L’enòleg Jaume Bergada és el director tècnic de Blanca Terra

!--akiadsense-->

El projecte Blanca Terra va sorgir l’any 2014 a Porreres. Bernat Febrer va fer realitat un somni transformant quinze quarterades de terra argilosa, d’aquí ve el nom de la bodega, en una explotació vinícola que d’ençà s’ha consolidat. Amb el pas dels anys, les instal·lacions han quedat petites i han aconsellat la familia Febrer a obrir un nou espai més capaç i modernitzat a les antigues instal·lacions d’un popular restaurant prop de la carretera.

La bodega, sota la dirección de l’enòleg Jaume Bergadà, fa vi amb les varietats Merlot, Monastrell, Cabernet Sauvignon, Chardonnay i Riesling, i a la vinya nova de Montuïri hi apostaran per sembrar varietats autòctones de Mallorca

xxx
Els dipòsits automàtitzats de les noves instal·lacions de Blanca Terra

!--akiadsense-->

A més, han adquirit tecnologia per elaborar vins sense sulfurós. També tenen vinificadors automàtics, que permeten immergir el capell i simplificar l’elaboració del vi negre.

Entre els vins estrella de la casa destaca el negre Febrer 2017 (merlot i monastrell, estructurat i elegant, amb tocs de fusta i fruita madura), que va obtenir un Bacchus de Plata en l’edició d’enguany, el rosat Passió (Macabeu, Monastrell, Syrah i Merlot) i el blanc Fora Vila Chardonnay i Riesling, fresc i suau).

xxx
Les noves instal·lacions compten amb un museu a l’aire lliure !--akiadsense-->

Nou comentari