Balears Vadevi
Bodega Nacra es promociona a través del blogTrip ‘Som de Mallorca’

El portal Visit Inca, que promou el turisme d’interior a la capital del Raiguer, s’estalona en el blog trip Som de Mallorca i en les activitats que organitza per donar a conèixer els llocs d’interès de la comarca i els productes que fan atractiva una visita a la ciutat que un dia fou nucli industrial de Mallorca. Avui, quan el fet de no ser un municipi costaner li ha fet perdre l’atractiu pel turisme de sol i platja, Inca es vol promocionar com una alternativa pel turisme cultural, natural i gastronòmic. La Fundació Mallorca Turisme y el Ayuntamiento de Inca patrocinen aquest blogTrip #Somdemallorca #VisitInca #Mallorcasafetourism que esperen que compti aviat amb milers de seguidors de Mallorca i de la resta del món.

I a això anam: Entre les propostes “inaugurals” s’hi ha programat un maridatge entre la cuina de del xef Joan Marc, del Restaurant del mateix nom, i els vins de la bodega Nacra.

Son Corró acull el somni d’Hipólito Medrano, que es diu Nacra/Foto cedida

La finca Son Corró, situada acaronada pel Puig de Santa Magdalena, allotja la vinya ecològica que conra amb dedicació i saviesa Hipólito Medrano. Fruit de molts d’anys dedicats a estudiar i provar al laboratori i  la vinya experimental, el professor Hipólito Medrano ha bolcat tot el seu coneixement en aquest Nacra que avui és ja una realitat.

Fill d’un mallorquí de La Rioja, aquest Malvasia és el resultat de dècades d’estudi i experimentació/Foto cedida

Ell el defineix així: “El vi NACRA, és un blanc fresc, afruitat i aromàtic, una cosa terpènica i amb forta permanència en boca, surt així simplement cuidant molt la vinya, amb molt de detall i finor en totes les tasques de camp, i amb una elaboració molt respectuosa i de poca intervenció, és a dir amb cura permanent durant tot el procés. Que si el vi és mallorquí? No pot ser una altra cosa, el més mallorquí del món, marcat per la vinya a Inca, les varietats en cultiu, principalment Malvasia de Banyalbufar i Giró, mallorquines recuperades i per l’elaboració i la venda gairebé un 100% a Inca i al Nord de Mallorca”.   

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa