Balears Vadevi
Bodegas José L.Ferrer recull un nou reconeixement pel seu Veritas Brut Nature

El Brut Nature de la Bodega de José L. Ferrer a Binissalem ha estat reconegut com un dels millors “brut nature” del món al concurs que s’ha fet a Dijon amb la participació de 22 països on i d’experts internacionals que, durant tres dies, tastaren 564 mostres.

xxx
Veritas Brut Nature, reconegut com un dels millors escumosos del món | Bodegas José L.Ferrer

!--akiadsense-->

Dins de la categoria plata, està en cinquena posició a nivel nacional i compartint llista amb grans referents del Cava i Champagne.

Aquest guardó ha estat molt ben rebut per la familia de Bodegas José L. Ferrer. Creuen que és un premi tant al vi en qüestió com a la varietat

Moll o Prensal, varietat autòctona de la D.O. Binissalem i a tot el treball d’innovació realitzat pel celler durant tots aquests anys.

Parlem del Veritas Brut Nature: La verema de les varietat Moll es realitza durant la primera quinzena de Setembre , acabant amb aquesta la recol·lecta de les varietats blanques. Un 10% del vi base procedeix d’una selecció de barriques de roure francès de gra fi, sent el 90% restant procedent de dipòsits d’acer inoxidable. Elaborat mitjançant el mètode tradicional champenoise , procés utilitzat per a l’elaboració dels grans espumosos de la regió de Champagne, on el CO2 s’obté de manera natural amb la pròpia fermentació, aconseguint-se una bombolla més petita. Després de la primera fermentació, es duu a terme el procés de tiratge, on se li afegeix sucre i llevats acuradament seleccionats pels enòlegs i comença la segona fermentació en ampolla durant una mitjana de 15 mesos, després de la qual es realitza el procés de remogut per a desplaçar els sediments al coll de l’ampolla per al seu posterior degolli sense aportació de licor d’expedició configurant així un Brut Nature de Binissalem.

Segons les notes de tast el Veritas Brut Nature té un color groc pallós brillant, bombolla fina i constant. Complex, amb aromes de fruita blanca, cítrics, herbes aromàtiques, fonoll i anisats, propis de la varietat autòctona Moll i conjuntats amb elegants aromes balsàmiques produits amb la llarga criança amb les lies dels llevats durant la segona fermentació. Sec. Final fresc i suau. Sensacions aromàtiques en boca de fruita madura, intens i cremós. Servir entre 4 i 6 °C. Ideal per a acompanyar qualsevol tipus d’aperitiu, mariscos com a ostres i fins i tot postres.

Enhorabona família de Vins José L.Ferrer!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa