Balears Vadevi
Bodega Ribas estrena pàgina web

Bodega Ribas de Consell, als peus de la Serra de Tramuntana, acaba de presentar una nova pàgina web amb continguts actualitzats sobre la història i oferta d’aquest projecte familiar que suma deu generacions treballant la terra i elaborant vins.

La plana incorpora diverses pestanyes on hi comparteix detalls de la seva història, l’origen del celler i l’oferta de vins que tenen actualment al mercat. També conviden el visitant a apropar-s’hi per gaudir d’experiències enoturístiques on no hi falta tast de vins, visites a les instal·lacions o propostes de maridatge amb gastronomia o actuacions musicals.

El celler és part d’una finca agrícola que produïa oli d’oliva i blat, que juntament amb les vinyes, eren els principals tipus de cultiu d’aquella Mallorca del segle XVIII. Pedro Ribas de Cabrera el va construir el 1711 a Consell, prop de les vinyes, marcant l’inici d’una activitat que segueix en mans de la família des de fa deu generacions.

Treballen una cinquantena d’hectàrees de vinya pròpia baix la mirada d’una viticultura tradicional i ecològica amb el suport de la recerca i la innovació; i entre les varietats que cuiden a la vinya hi predominen en un 70% les locals mantonegro, gargollassa i premsal blanc.

El celler ho anunciava així a través de les seves xarxes socials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa