Balears Vadevi
El celler de Can Axartell, plató de cinema
Go Spais és la sèrie que es grava a Can Axartell
Go, Spain és la sèrie que es grava a Can Axartell

!--akiadsense-->

L’espectacular arquitectura del celler de Can Axartell de Pollença ha estat una de les localitzacions escollides pel rodatge del documental de ficció Go Spain del productor Ángel Tapia. El film és una iniciativa per potenciar els valors d’Espanya a través de la cultura, la gastronomia o l’esport. La producció audivisual s’estrenarà l’any que ve en televisions internacionals. El sector turístic balear confia en el missatge positiu que llancarà al món de cara a la temporada de l’any que ve.

A les imatges es pot veure la Vall de Can Axartell , que amaga la Pollença més antiga però també la més avantguardista. Per aquí camina una misteriosa dona de vermell. Serà una de les imatges del documental de llargmetratge que vol oferir una Espanya lluny dels tòpics. Imatges que comuniquen emocions en veu de rostres coneguts de la cultura, la gastronomia o l’esport, espanyol, entre ells Rafel Nadal. Segons els creadors de Go Spain, les seves reflexions durant el confinament serviran per oferir al món un missatge optimista i de superació de tot un país.

El celler Can Axartell és l'escenari del rodatge d'una serie de televisió
El celler Can Axartell és l’escenari del rodatge d’una serie de televisió

!--akiadsense-->

És el futur en que ja pensa el sector turístic de les Balears, després d’aquest any per oblidar. Un futur en el qual el món del vi té aquesta presència a mig camí entre l’estètica i les evocacions de la tradició i de les sensacions.

El llançament internacional de Go Spain , que també es roda a Ses Salines i Es Cap Blanc, per exemple, està previst per principis de l’any que ve.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa