El moment del lliurament dels 2.550 euros
El moment del lliurament dels 2.550 euros

!--akiadsense-->

El president de Petits Cellers, Guillem Vicens, ha lliurat el talonari de 2.550 euros recaptats a La Nit del Vi d’Inca al president de la ONG Dona vida Balears, Jaume Estrany. Aquesta quantitat es va obtenir a través de les entrades de 10 euros que els assisstens pagaven per poder participar i tastar més d’un centenar de vins produïts a petits cellers de Mallorca el passat 20 d’octubre.

La tercera edició ha comptat amb el doble de participació respecte a l’any passat i ha fet possible que Petits Cellers i Activa’t Inca s’hagin pogut solidaritzar amb l’ONG Dona Vida Balears, que fa feina per a impulsar la donació d’òrgans, medul·la òssia i sang.

El president de Petits Cellers ha assegurat que està molt content per el nombre d’assistens a la Nit del Vi ja que cada any hi participa més gent. A l’acte hi han assistit el batle d’Inca, Virgilio Moreno; la regidora de Fires i Festes, Antònia Sabater; el president de Petits Cellers, Guillem Vicens; i el president de la ONG Dóna Vida Balears, Jaume Estrany, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa