Balears Vadevi
Codorníu inicia el compte enrere per la compra del tren de Sóller
xxx
L’empresa centenària mallorquina podria passar aquesta setmana a mans del grup empresarial lligat als cavistes de Codorniu

!--akiadsense-->

Aquesta setmana vencerà el termini per fer efectiva l’opció de compra per part del grup de la familia cavista dels Raventós. L’oferta és de 25 milions d’euros i ha estat presentada per un grup d’empresaris que vol adquirir com a mínim el 50,01% de les accions de la infraestructura per poder controlar la companyia i posar en marxa un pla de millora d’aquest mitjà de transport de caràcter turístic fundat el 1912.

L’empresa de Mar Raventós, Goros Investiments, una societat participada també pel seu fill Javier de Ros Raventós, és qui impulsa l’operació.

Mar Raventós va ser la Presidenta del Grup Codorníu Raventós | Codorníu

!--akiadsense-->

De moment l’oferta que consisteix amb l’adquisició d’accions a un preu de 147 euros, el triple del valor de les últimes vendes, hauria obtengut una resposta favorable de propietaris que representen prop del 20% de les accions i animen a la resta a vendre’l a ells i asseguren que estan en contacte amb altres inversors (tots ells de l’estat però sense donar noms) que se sumarien a la seva iniciativa. Per tal que aquesta empresa no quedi en mans estrangeres.

L’oferta vigeix fins al dia 6 de setembre i està condicionada a adquirir més del 50% del capital, a la suspensió de les traves en la transmissió d’accions inclosa en els estatuts actuals i a l’obtenció de les autoritzacions administratives pertinents. Als comptes del 2018 la companyia va declarar uns beneficis abans d’impostos de 4,4 milions d’euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa