Balears Vadevi
Concentració a Binissalem per reclamar una “Vermada digna”

Aquest dissabte a les 11:30h s’ha convocat una “concentració respectuosa” davant l’Ajuntament de Binissalem per reclamar una “Vermada digna“. Tot plegat perquè un any més el consistori ha anunciat que les festes se celebraran però mantenint certes restriccions per la situació sanitària, i els convocants demanen “un Binissalem sense restriccions desproporcionades i per un poble que no mereix ser tractat com a delinqüent”. “No hi ha cap poble que hagi sumat més restriccions a les del Govern central”, continuen. I d’aquí la crida a poder celebrar i gaudir “una vermada com mereixem”. El cartell no està signat i circula per les xarxes que els organitzadors de la crida són anònims.

Part del cartell que circula anunciant aquesta convocatòria

L’ajuntament de Binissalem entén que enguany s’ha permès ampliar un poc més l’oferta lúdica, però no podem programar les festes com ens hagués agradat, diuen. I en aquest sentit, per responsabilitat, recorden que totes les persones que hi participin han de seguir en tot moment les mesures que ja coneixem, en referència a les mascaretes, distància i gel, i a evitar les aglomeracions.

Sigui com sigui, els actes de la festa que sí se celebren, ho faran en aforaments limitats i les activitats que tindran lloc durant tot el cap de setmana es poden consultar en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa