Balears Vadevi
Tast de vins internacionals i mallorquins a Palma
xxx

!--akiadsense-->

La DO Pla i Llevant i Vi de la Terra Mallorca han organitzat un TAST DE VINS INTERNACIONALS I MALLORQUINS A PALMA. Es tracta de veure les semblances i les diferències entre una selecció de vins monovarietals fets a partir de raïms franceses elaborades a la zona d’origen i uns altres fets amb les mateixes varietats franceses però elaborats a Mallorca.

La selecció realitzada per aquesta experiència comparativa ha estat feta per dos professionals de la sumillería: Daniel Árias, president de l’Associació Balear, i Gaby Lucas, millor summelier de Balears 2019.

Entre els raïms blancs: Chardonnay de Borgonya i de Mallorca, Sauvignon blanc de Sancerre a la Vall del Loira contra Sauvignon blanc de Mallorca i Viognier de la Vall del Ròdan contra Viognier de Mallorca i Riesling. Callet.

Quan a les negres hi haurà Merlot de Burdeus contra Merlot de Mallorca, Syrah de la Vall del Ròdan contra Syrah de Mallorca i, finalment, Pinot Noir de Borgonya contra Pinot noir de Mallorca, i Callet.

La cita, només pels que s’hagin inscrit prèviament és en els Rentadors de Palma els dies 17 i 18 de juny a partir de les 19.30.

Una proposta formativa de la DO Pla i Llevant als Rentadors de Palma

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa