Balears Vadevi
El celler de Miquel Gelabert, entre els millors per la revista ‘Gourmet’

Enguany fa ja 45 anys del primer número de la publicació gastronòmica Gourmets i amb aquesta efemèride, han volgut celebrar l’aniversari amb una edició especial de la revista. El número extraordinari d’obligada lectura pels apassionats de la gastronomia, inclou una llista dels 45 millors cellers de l’Estat espanyol, segons el criteri de la revista: un per cada any d’història de Gourmets. Entre aquests destacats hi trobam el celler de Manacor Vins Miquel Gelabert.

Miquel Gelbabert, un dels artífex de la recuperació del vi de Mallorca i productor d’alguns dels més premiats | DO Pla i Llevant

Aquest és un més dels reconeixements que s’han fet a la tasca de prop de 40 anys de feina ben feta. Amb una intuïció natural per afinar els vins que neixen a la seva imaginació de vinater, Miquel Gelabert ha recollit multitud de premis i distincions al llarg de la seva trajectòria com cellerer. Començà els anys 80 i fou un dels protagonistes de la recuperació i de la millora del sector amb una elaboració sempre acurada d’alguns dels millors vins fets a Mallorca. Ara la revista Gourmets ho reconeix així.

Entre les referències a la gastronomia i els vins de Mallorca també hi trobam en aquest número especial els vins d’Ànima Negra de Felanitx (An), i els xefs Macarena de Castro, amb el restaurants Maca de Castro d’Alcúdia, i Benet Vicens, del restaurant Bens d’Avall de Sóller.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa