Balears Vadevi
El cuiner David Méndez guanya l’Oleotapa 2022

 El cuiner David Méndez de La Fortaleza (Hotel Cap Rocat) ha resultat guanyador de la vuitena edició del concurs de tapes amb Oli de Mallorca Oleotapa després d’una emocionant final celebrada la tarda d’avui a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears i a la que han participat un total de set cuiners professionals.

Els membres del jurat, format pel president de la DO Oli de Mallorca, Joan Mayol; el guardonat cuiner especialitzat en tapes i pinxos, Igor Rodríguez; la periodista Conxa Rosillo; el president de l’Associació de Comerciants del Mercat de l’Olivar, Jaume Aguiló i Maria Tugores, directora de l’Escola d’Hoteleria (EHIB), han considerat que el cocarroi, gelat de la pasta i Oli de Mallorca, de David Méndez com la millor tapa del concurs, tant pel que fa a l’originalitat de la proposta com la integració de l’oli d’oliva verge extra, aconseguint de forma elegant i equilibrada que l’Oli de Mallorca adquireixi un paper protagonista al plat en miniatura.

La tapa guanyadora Cocarroi, gelat de la pasta i Oli de Mallorca/Oli de Mallorca

El jurat, que ha coincidit en el gran nivell de les tapes presentades, ha premiat a Ricardo Rossi del Restaurant Frédéric  (Hotel Valldemossa) i la seva sincronia d’OOVE i Pisco amb el segon premi i a Edgar Rodríguez (Can Simoneta) amb una Gilda de llobarro amb variants mallorquins i Oli de Mallorca amb la tercera posició.

Un moment de la preparació de la “gilda” d’Edgar Rordríguez que obtengué el tercer premiOli de Mallorca

Els guanyadors han rebut com a premi una selecció d’Oli de Mallorca; vals de compra al Mercat de l’Olivar i un passi de congressista per Madrid Fusion 2023 en el cas del primer classificat.

També han participat a la final d’Oleotapa 2022:

  • Adina Elena Romanet (Cantina Panzá)

Escabetx tebi de crucíferes i peix de Mallorca

  • Antònia Massanet (Joan Marc)

Pa amb Oli de Llevant

  • Enrique Erazo (El Puente)

Tatin de piquillos, ceba confitada, gelat d’arbequina amb ‘migas’ de sobrassada i alfabeguera

  • Rocío Copado (Rondy’s Food)

Pollastre farcit amb gust de camp

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa