Balears Vadevi
El jugador de l’Espanyol Sergi Darder ja té la seva ampolla de Tèntol

Ha estat nomenat padrí d’honor del projecte solidari, i ara, Sergi Darder ha passat per les instal·lacions de Licors Moyà per conèixer de primera mà el projecte que fan en col·laboració amb la bodega Pere Seda. “En Sergi ja té la seva botella solidària”, diran des del perfil del celler elaborador, “no et quedis sense la teva!”.

Téntol neix com un projecte solidari en benefici de l’entitat Sonrisa Médica. Téntol, que significa parèntesi, un kit kat, s’ha triat de manera metafòrica en referència a fer “un parèntesi” amb les malalties. Per això es va triar aquest nom, perquè reflectís un missatge alegre, divertit, un joc.

L’origen del projecte solidari

Com vam informar fa uns dies a Balears Vadevi, la idea d’aquest projecte va partir des de Pere Seda, ara ja fa uns mesos enrere. Tòfol Reus va pensar que ara els dies de Nadal són un bon moment per mirar pels altres. I la manera de col·laborar fou crear un vi especial que només es trobarà aquestes setmanes. La idea va agradar molt a Licors Moyà, que es va voler sumar a la iniciativa i ajudar amb la comercialització, la distribució i la logística.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa