Balears Vadevi
Els vins de la DO Pla i Llevant passen de puntetes per la Fira de Maig de Felanitx

Aquest diumenge 9 de maig s’ha celebrat la tradicional fira de primavera. Degut a les restriccions actuals per la crisi del covid-19 aquest actes estan pràcticament prohibits i s’han de celebrar de manera sigil·losa per evitar aglomeracions de persones que és ben sabut que suposen un risc de contagi. D’aquesta manera la fira no se li pot donar aquest nom, sinó que s’ha de dir mercat, com el que se celebra cada diumenge al poble. I tampoc es pot fer publicitat als mitjans.

Sense poder fer actes multitudinaris, la Fira de Maig de Felanitx ha passat quasi desapercebuda |DO Pla i Llevant

Com és natural respectam totes aquestes disposicions, però així i tot vàrem voler ser presents a la celebració i vàrem convertir el que fins fa dos anys era la Festa del Callet i  varietats autòctones en una simple mostra de botelles i en fer explicacions als interessats sobre l que són els consells reguladors, quines són les seves funcions i, especialment, informar dels cellers que en formen part i quins vins produeixen.

El dia ens va ser favorable, va lluir un bon sol acompanyat d’un aire fresc que va fer que la temperatura no pujàs massa. En resum un bon dia de festa a l’espera de que les coses milloren i que la festa del callet es pugui tronar celebrar l’anys que ve després de dos anys d’aturada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa