Balears Vadevi
Eroski presenta ‘Pinyol Vermell’, un criança amb DO Binissalem exclusiu de la cadena

Eroski i el President del Consell Regulador de la DO Binissalem han presentat a Ciutat ‘Pinyol Vermell’, un vi negre de producció local que ha sortit al mercat sota aquesta Denominació d’Origen. Es tracta d’un criança de 2016 elaborat a Binissalem i que ja es pot trobar a la cadena. Pren el seu nom del color vermell intens que li dona el cupatge entre els raïms mantonegro, varietat predominant, i la tempranillo, cabernet, syrah, nerlot i callet. Tots els assistents a l’acte de presentació van poder tastar el nou producte que ja és a la venda a un preu promocional de 4,95€.

Presentació de Pinyol Vermell a Ciutat de Mallorca | Eroski
Presentació de Pinyol Vermell a Ciutat de Mallorca | Eroski

La directora general de Polítiques per a la Sobirania Alimentària del Govern de les Illes Balears, Paula Valero, va destacar la importància d’aquesta iniciativa, que contribueix a promocionar “els excel·lents vins locals tan entre la població resident com de cara als visitants, peninsulars i estrangers”, gràcies al gran potencial de distribució d’Eroski a les Illes. Per la seva banda, el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, Jaume Alzamora, va posar de relleu el desenvolupament del sector vitivinícola a l’illa, aplaudint una iniciativa d’Eroski que fa arribar al consumidor local i visitant un producte excel·lent.

Alfredo Herráez, director d’Eroski a les Illes Balears, va incidir en els acords que manté la cadena amb els productors locals, per tal de dissenyar estratègies conjuntes que “afavoreixin la producció i el coneixement per part dels consumidors d’uns excel·lents productes agroalimentaris, que hem de posar en valor entre tots”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa