Balears Vadevi
Èxit de convocatòria als tastos de vins mallorquins de l’Urban Hostal Hotel

Van començar fa uns quants divendres, i segueixen omplint cadascuna de les sessions. L’Urban Hostel Hotel organitza cada divendres jornades de tast de vins de Mallorca sota el nom de “Som d’aquí, divendres de vins”, donant resposta a la inquietud per donar valor al producte local de l’illa.

La seva aposta està en convidar cada setmana a un celler, d’una o altra DO del territori, perquè doni a conèixer la seva gamma de vins i pugui compartir informació sobre varietats, procés d’elaboració, temperatura ideal de consum i maridatges aconsellats, entre d’altres. Totes les sessions són gratuïtes, gràcies al suport del Consell de Mallorca.

Paquita López, responsable d’esdeveniments de l’Urban Hostal Hotel, comenta a Balears Vadevi que estan molt contents amb l’acollida de l’activitat, ja que cada setmana estan omplint la vintena de places que posen a disposició de l’usuari. “La idea va néixer perquè volíem promocionar el producte local, de kilòmetre zero, i donar-lo a conèixer entre la gent de l’illa i les persones que ens venen a visitar i s’allotgen a l’hotel”, comenta. “I en el moment de triar quin producte podia ser interessant per les jornades, vam tenir clar que havia de ser vi, per la qualitat que tenen tots els productes que s’embotellen a Mallorca”, afegeix.

“Fins ara, les activitats han atret l’interès sobretot de públic illenc, diu López, i també ens hem adonat que entre la gent més jove, de 20 a 30 anys, hi ha menys coneixement sobre la producció de vins a Mallorca”. “Els més grans, sí que tenen certes nocions i en coneixen més el tipus de varietats o alguns dels cellers elaboradors els són més familiars”, conclou.

El cicle “Som d’aquí divendres de vi” ha vist passar fins a dia d’avui cellers com Pere Seda, Armero&Adrover i té previst seguir acollint noves sessions fins al desembre. Aquest vespre hi ha una nova cita, amb aforament ja complet, per conèixer i tastar els vins de Jaume de Puntiró i la propera trobada, el 10 de setembre, comptarà amb la participació de Bodegas José L. Roses.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa