Balears Vadevi
Les “Festes des Vermar” de Binissalem ja tenen Veremadora Major
Maria Bestard i la resta de Veremador d'honor 2018 de Binissalem
Maria Bestard i la resta de Veremador d’honor 2018 de Binissalem | Ajuntament de Binissalem

!--akiadsense-->

Les “Festes des Vermar” ja s’acosten. Serna com sempre el darrer diumenge del mes de setembre. I els preparatius s’han posat en marxa amb la tradicional elecció dels vermadors que representaran l’esperit i els valors de les festes de la verema.

La votació popular es va dur a terme a la casa consistorial on hi varen poder participar tots els veïnats del poble. Els binissalemers varen triar com a Vermadora Major d’enguany a Maria Bestard Pol. L’acompanyaran les vermadores d’honor Teresa García Llabrés i Estela Artiach Fiol.

Un total de 1.008 persones, majors de 14 anys, com estableix la normativa, van emetre el seu vot per triar els joves que representaran els valors de les festes. Com ja fa uns anys, l’elecció es va fer amb diversos ordinadors col·locats a l’Ajuntament on s’havia d’introduir el núemor de DNI per verificar el vot.

El sistema estableix que obligatòriament s’han d’escollir 3 vermadores i 2 vermadors. Els joves que acompanyaran a les vermadores són en Miquel Alejandro Valle Servera i en Ramón Mateu Moyà com a vermadors d’honor. Durant totes les festes, representaran al poble de Binissalem i participaran a tots els actes institucionals com la tradicional trepitjada del raïm i l’ofrena floral a Nostra Senyora de Robines.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa