!--akiadsense-->
!--akiadsense-->
Gabriel Lucas, membre de l’ABS s’acaba de proclamar fa unes hores Campió del V Trofeu Ruinart Challenge 2109, una competició de sommeliers que neix amb la finalitat de donar suport a la figura d’aquests professionals i de promoure, formar, educar i professionalitzar el coneixement de la regió de Champagne (França) i el que aquesta simbolitza.
El certamen s’ha fet dins del marc Sant Sebastià Gastronomika 2019 i compta amb la UAES ( Unió d’Associacions Espanyoles de Sommeliers ) com organitzador .
Gaby Lucas (Palma, 1983) és un vell conegut del món del vi de Balears. Actualment treballa a una distribuïdora internacional de renom com MartinS que té seu a Barcelona i que distribueix arreu. Gaby Lucas actualment s’encarrega del mercat de les Illes Balears. Abans ha estat sommelier del restaurant Marc Fosh (una estrella Michelin) i va treballar anteriorment com a segon sommelier en el restaurant Tristán, aprenent de ‘italià Gabrielle Putigniano.A més va ser el guanyador del XXè Campionat Millor Sommelier de Balears 2018 .
El segon lloc ha estat per a Iván Monreal i el tercer per a Diego González.
!--akiadsense-->