Balears Vadevi
Èxit del III Tast de Dones, una visió del món del vi en femení
xxx

!--akiadsense-->!--akiadsense-->

El III Tast de Dones que organitza cada any Licors Moyà ha convocat totes i tots aquells que tenen a vuere amb el món del vi i als que han tengut sensibilitat per col·laborar amb una causa com la de Casal Petit (Associació per a l’ajuda a dones a l’entorn de la prostitució). A més, la trobada va servir per oferir la visió del món del vi i dels espirituosos a Mallorca de la mà de les dones més influents en aquest àmbit. Enòlogues i/o directores de producció, que a través de la passió dels seus treballs ens parlen del dia a dia en els seus llocs de responsabilitat. Un acte que va ser amadrinat per la Presidenta del Govern dels Illes Balears, Francina Armengol, que en el darrer moment no hi va assistir.

En aquesta edició hi varen participar Pilar Oliver (Propietària i Enòloga Cellers Miquel Oliver), Mireia Oliver Majoral (Enòloga Cellers Can Majoral) , Maria Roses (Directora administrativa i gestió Cellers Jose Luis Ferrer), Cati Ribot (Enòloga i Directora Celler Galmés i Ribot) , Bàrbara Mesquida (Directora i Enòloga Cellers Mesquida Mora), Bel Moyà (Directora d’Elaboració de Licors Moya), Cati Amer (Forn de Ca n’Amer) i Rosa Cursach (Directora Institut Balear de la Dóna)

Totes elles dones d’èxit i emprenedores en el seu diferents lloc de treball, varen ser les encarregades de dirigir aquest “tast”, amb la introducció de Rosa Cursach i el maridatge de cada celler amb creacions de Cati Amer, propietària del Forn de Ca n’Amer de Sant Llorenç. La trobada tenia un objectiu social. La recaptació aconseguida, més de 700 euros, serà destinada a l’associació CASAL PETIT (Associació per a l’ajuda a dones a l’entorn de la prostitució) .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa