Aquesta setmana, en els habituals divendres del celler de Santa Maria, Jaume de Puntiró, es a dir Pere Calafat, ha organitzat una presentació que cerca maridar la cuina del xef Jacinto del Valle amb un blanc de la casa.
!--akiadsense-->
Jacinto del Valle, Santa Maria del Camí 1966, va estudiar amb el Mestre Tomeu Esteve i amb Toni Piña. Assentà els seus coneixements culinaris a França i amb Juan Mari Arzak. Ha estat Chef del prestigiós Restaurant Porto Pi durant 8 anys, assessor gastronòmic de Sol Melià durant sis anys i xef de Ca Na Joana els dos darrers anys, a Formentera. Aquí va aconseguir una estrella Michelin. És mereixedor d’innumerables premis, mencions a la premsa i lloances per part dels més exigents crítics gastronòmics.
!--akiadsense-->
Per tot això ara, quan ja ha aconseguit el reconeixement i l’èxit internacional, del Valle és el convidat de Jaume de Puntiró El xef santamarier, que presentarà el llibre que recull la història de la seva carrera professional i un caramull de receptes, cuinarà un plat sorpresa al celler, davant dels assistents. L’acompanyarà Blanc, un varietal de premsal blanc que segur que lliga bé amb la creació del mestre del Valle. No us ho perdeu!