Balears Vadevi
Jaume de Puntiró ens proposa descobrir la cuina de Jacinto del Valle

Aquesta setmana, en els habituals divendres del celler de Santa Maria, Jaume de Puntiró, es a dir Pere Calafat, ha organitzat una presentació que cerca maridar la cuina del xef Jacinto del Valle amb un blanc de la casa.

xxx
L’art, el joc i la cuina es barrejen a les creacions del xef de Santa Maria: Bacallà amb plàtan

!--akiadsense-->

Jacinto del Valle, Santa Maria del Camí 1966, va estudiar amb el Mestre Tomeu Esteve i amb Toni Piña. Assentà els seus coneixements culinaris a França i amb Juan Mari Arzak. Ha estat Chef del prestigiós Restaurant Porto Pi durant 8 anys, assessor gastronòmic de Sol Melià durant sis anys i xef de Ca Na Joana els dos darrers anys, a Formentera. Aquí va aconseguir una estrella Michelin. És mereixedor d’innumerables premis, mencions a la premsa i lloances per part dels més exigents crítics gastronòmics.

xxx
Una de les creacions de del Valle que fa una clucada d’ull als nostàlgics amb aquest arròs amb llet

!--akiadsense-->

Per tot això ara, quan ja ha aconseguit el reconeixement i l’èxit internacional, del Valle és el convidat de Jaume de Puntiró El xef santamarier, que presentarà el llibre que recull la història de la seva carrera professional i un caramull de receptes, cuinarà un plat sorpresa al celler, davant dels assistents. L’acompanyarà Blanc, un varietal de premsal blanc que segur que lliga bé amb la creació del mestre del Valle. No us ho perdeu!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa