Balears Vadevi
La bodega José L. Ferrer, recomanada a l’exclusiva revista ‘In Palma’

És una d’aquelles publicacions que fan mirera, que trobam als millors hotels i els despatxos dels professionals més destacats. Le veim als quioscos, també, tot i que sempre ha estat un revista que vola ben alt. In Palma ha seleccionat en el seu darrer número, un vi de Mallorca dins les seves recomanacions per aquest estiu. Es tracta de Veritas Rosé, de la bodega binissalemera José L. Ferrer.

Sempre hi hagut bona entesa entre el celler i l’editora de la publicació. La podreu trobar també a les seves instal·lacions. Per això des de la bodega han volgut agraïr a In Palma aquesta menció: “Gracias por hacer cosas tan bonitas y tenernos presentes a la hora de recomendar productos y negocios mallorquines. Sabéis que aún siendo de Binissalem, IN PALMA, ocupa un lugar especial en la bodega”.

Una recomanació d’anada i tornada que funciona/Cedida

Veritas Roig, un rosat pàl·lid sorprenentment aromàtic de Mantonegro

Aquest vi rosat que es fa amb la varietat mantonegro, s’elabora a partir d’una breu maceració pel·lícular, és a dir, del contacte del most amb les pells durant aproximadament una hora, per limitar l’extracció de matèria colorant i aconseguir aquest color rosaci molt pàl·lid. Fa fermentació en dipòsits d’acer inoxidable a baixa temperatura per a poder
preservar els components aromàtics.

Notes de tast, segons defineix el celler:

  • En vista, és d’un color rosa pàl·lid, clar, net i brillant.
  • Nas perfumat i persistent, amb aromes a pètals de rosa, fruita blanca i sensacions a maduixa i fruites cítriques, destacant la taronja.
  • Lleuger, fresc i equilibrat en boca, amb una persistència aromàtica llarga i intensa.

Es recomana servir entre 4 i 6°C i pot ser un bon company de plats lleugers o gaudir-ho amb un aperitiu.

Veritas Roig, ben fresc, per acompanyar qualsevol moment aquest estiu |cedidaNou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa