Balears Vadevi
La Nit del Vi d’Inca cau de l’agenda del cap de setmana pel mal temps

El temporal de pluja i vent fort que afectarà les Illes Balears aquest cap de setmana ha aconsellat suspendre de moment la celebració de la Nit del Vi que havia de tenir lloc aquest dissabte dia 6 de novembre a Inca. En aquesta cinquena edició, la mostra comptava amb la participació de 15 cellers, la majoria de la comarca del Raiguer, alguns adscrits a la DO Binissalem, altres a Petits Cellers o a l’IGP Vi de la Terra Mallorca. De fet l’objectiu d’aquesta Nit del Vi és donar a conèixer els vins i els cellers de Mallorca i ajudar en la promoció del producte.

Amb motiu de la presentació, el batle d’Inca, Virgilio Moreno, afirmava que «després de 5 edicions, aquest acte s’ha consolidat i s’ha convertit en un esdeveniment de referència dins de les Fires d’Inca, que d’una banda posa de manifest la importància vitivinícola del municipi, alhora que té un vessant social».

Ara s’haurà de cercar una nova data per la celebració d’aquesta Nit del Vi que preveu la possibilitat de tastar de gairebé 100 vins de 15 cellers mallorquins diferents. Organitzat amb el Patronat Joan XXIII, aquesta entitat oferirà també tapes a preus populars. D’altra banda, per primera vegada s’oferirà un brindis de benvinguda que enguany serà a càrrec dels Revetllers des Puig d’Inca.

Les entrades es poden reservar a través de la web ticketib.com. El tiquet inclou una copa de vi commemorativa de l’acte i un descompte de 5 euros en la compra d’ampolles dels cellers participants. A més, es realitzarà un sorteig de 10 berenars o sopars per a dues persones en els restaurants col·laboradors entre totes les persones que hagin comprat l’entrada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa