Balears Vadevi
La Sang, un audiovisual que recull l’essència de la DO Binissalem

La Denominació d’Origen Binissalem ha presentat l’audiovisual La Sang que servirá per donar un nou impuls a la promoció dels vins de la comarca i a la tasca del Consell Regulador. Es tracta d’un muntatge amb imatges que recorren la comarca vinatera i el recitat poètic de Sion Capçana. “Volíem un vídeo amb ritme, fresc i pensat també  per a un públic més jove, i tot, sense perdre de vista els valors  que defineixen la DO, eix central  del projecte”, afirmen des de l’entitat.

El CRDO Binissalem va plantejar a Roqueta Idees Mediterrànies la idea de fer aquesta producció que reflectís valors com la  qualitat, singularitat i identitat; en suma, un producte de proximitat que preserva un paisatge que es  basa en unes varietats  de raïm locals, amb llarga tradició vitivinícola i un estret vincle amb la terra i la seva gent. 

Pau  Mayol, de Roqueta Idees Mediterrànies, explica tot d’una que reberen l’encàrrec varen esser conscients  del repte que  suposava: “L’objectiu principal era acostar el vi a un públic jove i digital, però sense perdre  l’essència i la tradició  que caracteritza la DO. I va sorgir la idea d’encarregar  un poema a n’en Sion Capçana i tot  va encaixar”.

Un moment de la presentació de l’audiovisual/DO Binissalem
La presentació es va cloure amb una visita a les instal·lacions de Santa Catarina i amb un brindis amb vins del celler/DO Binissalem

El vídeo es pot veure a la web de la DO i a les xarxes socials,  així com a diferents mitjans de comunicació digitals i també escoltar-ne un  fragment a les principals emissores de ràdio locals. Està previst fer versions subtitulades en  castellà,  anglès i alemany per tal d’arribar a un públic més ampli. 

A la presentació hi ha assistit el Director General d’Agricultura, Fernando Fernández i viticultors, cellerers i  batles  de  la  Comarca, que han brindat amb vins de la DO Binissalem i de la Bodega Santa Catarina i gaudiren d’una  visita al Celler com a punt final a l’acte. El  projecte compta amb el suport dels Fons Europeus de Desenvolupament  Rural, Fogaiba, de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa