Balears Vadevi
En marxa el procés electoral per renovar el Consell Regulador de la DO Pla i Llevant
Logo de la denominació d'origen pla i llevant

!--akiadsense-->

El procés electoral per renovar el Consell Regulador de la DO Pla i llevant està en marxa des de dia 3 de setembre. L’engranatge administratiu es va posar en marxa els dia 20 d’agost, amb la publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears de la Resolució de la consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació, d’11 d’agost, per la que es convoquen eleccions.

Les dates clau del calendari que preveu la resolució són dia 28 d’octubre que serà quan es proclamaran els candidats. La presentació de més d’una candidatura determinarà si fa falta fer la jornada electoral que està prevista per dia 16 de novembre. Però tant si es fa com si no, la proclamació i nomenament definitiu de la nova composició del Consell Regulador es farà dia 30 de novembre.

A les eleccions convocades s’elegiran un total de 8 vocals, 4 en representació del sector vitícola, d’entre els titulars de vinyes en producció, i 4 en representació del sector vinícola, d’entre els titulars dels cellers de la DOP Pla i Llevant. Dia 30 de novembre, els vocals escollits seran els que triaran qui ha de ser el seu president.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa