Balears Vadevi
La neu tenyeix de blanc les vinyes de Mallorca

Aquest cop sembla que les previsions han encertat i la neu ha emblanquinat diversos punts de la nostra geografia. Fins i tot ha deixat unes imatges de postal a foravila, tenyint de blanc paisatges de vinya de diversos indrets del territori vitivinícola. Recopilem algunes de les imatges i vídeos que han anat compartint els diversos cellers mallorquins a través dels seus perfils a les xarxes socials.

“Enyoràvem una nevada així”

“Enyoràvem una nevada com la d’avui horabaixa”, compartien des del perfil de Can Majoral, tot acompanyant unes fotos magnífiques de les vinyes nevades de les vinyes de Son Roig a Algaida. “Hem gaudit com infants petits i esperam que demà de matí n’hi hagi més”, demanaven.

Vinya ben fresqueta“, escrivien des del seu perfil d’Instagram des de Son Vell.

Vinyes Mortitx també han compartit com la neu tenyia de blanc algunes de les seves finques, com aquesta parcel·la Els Cirerers que es mostra en el vídeo.

Snowday, dia de neu, compartien els responsables del Celler Sebastià Pastor.

“Benvinguda neu, sempre”

Gran emblanquinada a moltes de les nostres vinyes, les quals es veuen beneficiades”, celebraven des del perfil de la Denominació d’Origen Pla i Llevant. “Per un costat, detallen, per l’aportació d’humitat en un llarg període de temps, però també per la descomposició dels terrossos i per les baixes temperatures que hi acompanyen, que permetran respectar el cicle vegetatiu i evitar múltiples fongs i insectes poc desitjats”.

“Benvinguda neu, sempre!, perquè “la neu fa saó”, concloïen des de l’entitat mallorquina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa