Balears Vadevi
Nou vins de Mallorca mereixen ser recomanats per Condé Nast Traveller
Les revistes adressades a un públic selecte de gran poder adquisitiu es fixen en els vins fets a Mallorca. És un fet i en els darrers dies aquesta és la segona referencia que ens trobam en aquest tipus de publicacions. En aquest cas parlam de Condé Nast Traveler. Aquesta revista que des de 1997 ocupa l’avantguarda en el sector dedicat als viatges de luxe està pensada per una audiencia de gent rica, influent i curiosa que fa viatges de luxe arreu del món. Avui en dia la podeu trobar en versió paper però també a les xarxes socials i en edició on line. Per això és tan important que hagi recollit una selecció realitzada entre els vins de Mallorca.

La revista parla del moment d’esplendor que viu el sector vitivinícola a l’illa, amb un centenar de cellers i cinc indicacions geogràfiques. També recull l’interès dels viticultors per recuperar les varietats autòctones de l’illa com les negres Callet, mantonegro, gorgollassa i escursac i les blanques com el giró i el premsal. Tot plegat, afirma el reportatge, revel·la una autenticitat fins fa poc insospitada.

xxx
Una de les revistes de viatges de referència es fixa en els cellers de Mallorca | Condé Nast Traveller

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

A partir d’aquestes premisses Condé Nast Traveler destaca aquests vins de Mallorca:

Acrollam Blanc 2018 de Mesquida Mora

Amb giró i premsal de cultiu biodinàmic, Bàrbara Mesquida dóna a llum aquest blanc de singular caràcter, florit i amb fins accents minerals. I afegeix, al final: “ Cal seguir de prop a aquesta apassionada viticultora mallorquina.

ÀN 2016 • de Cellers Ànima Negra

El perfil més seriós, fruiter i mineral de la callet, en el vi emblemàtic de Miquel Àngel Cerdà i Pere Esteve, concebut per a una llarga guarda. Remata afirmant “És l’etiqueta que ha posat a Mallorca en l’elit vinícola mundial”.

Blanc de Mantonegro 2018 de 7103 Petit Celler

El jove celler de Santa María mostra el seu bon que fer amb la mantonegro fins i tot en aquest blanc de negres, de pas fi, ampli.

Chardonnay Roure Selecció Especial 2016 de Miquel Gelabert

El chardonnay top de Gelabert pertany al selecte club dels millors blancs d’Espanya. Untuós, complex, profund. L’equiparen als vins de Borgonya quan a longevitat.

Desconfio de la gente que no bebe 2017 de Celler Ribas

El veterà celler de Consell trenca motlles amb aquest mantonegro de personal caràcter, fi i polièdric.

Grimalt Caballero 2015 de 4Kilos Vinícola

Amb la callet en rol protagonista (i 10% de fogoneu), Francesc Grimalt i Sergio Caballero engiponen aquest negre ple, complex madur i persistent. Adverteix d’una producció molt curta que es justifica, diuen, per la qualitat del producte.

Chateau Paquita 2017 de Sistema Binari

Homenatge a la mare del viticultor, ntegra callet, mantonegro i monastrell i s’apunta a la tendència dels vins naturals. Rodó, singular i divertit.

Sibil·la 2016 de Can Xanet

Emparat per la Serra de Tramuntana arriba aquest estrany monovarietal de gargollasa, delicat, amb nítids records d’herbes mediterrànies.

Som Pubil 2017 de Galmés i Ribot

Des de Santa Margalida arriba l’únic monovarietal de escursac del qual es té notícia, finíssim i delicat com un pinot noir mediterrani. El qualifica de deliciosa troballa per als defensors del raïm autòcton.

xxx

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa