Balears Vadevi
Mallorca

Mallorca

S'acosta l'inici de les Festes del Vi Novell de Santa Maria i la recollida del brot de pi/Colla de Gegants de Santa Maria

Santa Maria surt a tallar ‘brots de pi’ per rebre el primer vi de l’any

Comparteix
Les celebracions recuperen enguany bona part del format habitual, després del més cru de la pandèmia
El cartell és una eina didàctica que ajudarà a difondre el paper de l'oli i l'oliva a les Illes Balears | CAIB

L’oli i l’olivera ja tenen la seva auca

Comparteix
Una historia il·lustrada fruit de la col·laboració entre la DO Oli d’Oliva de Mallorca i la conselleria d’Agricultura
Miquel Montoro i Lola Índigo | ©Jorge Paris / Elena Buenavista

Les estrelles comparteixen catifa vermella i vins de Mallorca

Comparteix
La berreneta o Cryptoblabes Gnidiella | phytoma.com

La plaga de la barreneta arriba a Mallorca

Comparteix
Sanitat Vegetal recorda que la seva existència no obliga la plantació a fer quarantena
Els responsables de les cooperatives fan una tasca de difusió de les noves tecnologies entre els assosciats/cedida

Les Cooperatives Agroalimentàries de Mallorca s’apunten a l’agricultura de precisió

Comparteix
Les jornades la Cara B del producte local posen de manifest l’urgència d’abordar la digitalització del sector
Cortés aposta per establir convenis amb les DO i les IGP per donar visibilitat als productes de qualitat/Cedida

José Cortés: “El turisme gastronòmic és una realitat i la cuina de Balears interessa fora”

Comparteix
El nou president d'Ascaib es marca objectius per millorar la formació de la professió i per fer bandera del producte local
El xef , Ígor Rodríguez, i el restaurador, Jaume Colombás, d'El Bandarra, satisfets amb el guardó/Cedida

El xef Ígor Rodríguez fa podi al concurs de Pinxos i Tapes

Comparteix
El "Xuxo de porc negre amb anfós” ret homenatge a la gastronomia mallorquina i s’incorpora ja a la carta d’El Bandarra de Jaume Colombás
Les botelles unicament indicaven la varietat del raïm/Cedida

La DO Pla i Llevant compleix amb Sant Martí i presenta els vins en rama

Comparteix
Una representació de l’Associació Balear de Sommeliers fa el primer tats de l’anyada 2021 i augura uns vins de gran qualitat
La tapa situa la sobrassada a la final del Concurs Nacional de Pinxos i Tapes/Cedida

La xef mallorquina Antònia Massanet arriba a la final del Concurs Nacional de Pinxos i Tapes

Comparteix
Amb un artifici de pa amb Sobrassada de Mallorca de Porc Negre IGP de la seva creació
Cartell informatiu de les jornades de tast

Tornen els cursos de tast de la DO Pla i Llevant i Vi de la Terra Mallorca

Comparteix
Les sessions de divulgació es faran a La Misericòrdia sota la direcció de Pilar Oliver