Balears Vadevi
Mallorca

Mallorca

Cartell informatiu de les jornades de tast

Tornen els cursos de tast de la DO Pla i Llevant i Vi de la Terra Mallorca

Comparteix
Les sessions de divulgació es faran a La Misericòrdia sota la direcció de Pilar Oliver
El celler anuncia l'estrena de la seva nova pàgina web | IG

Bodega Ribas estrena pàgina web

Comparteix
El celler de Consell hi comparteix la seva història, el treball que fan a les vinyes i la seva oferta de vins i enoturisme

La Nit del Vi d’Inca cau de l’agenda del cap de setmana pel mal temps

Comparteix
Prevista al Quarter General Luque, és un dels actes centrals de la Fires d'Inca que ara haurà de cercar una nova data de celebració
La cantant Lola Índigo és una de les nominades als premis d'enguany | Los40

Vi de Mallorca a la Gala de ‘Los 40 Music Awards’

Comparteix
El proper 12 de novembre, uns sis-cents artistes podran descobrir la tradició vitivinícola de l'illa i tastar-ne els seus productes més autèntics

Les DO mallorquines, a favor de reforçar les figures de qualitat de les polítiques agràries europees

Comparteix
Han subscrit íntegrament els objectius de la XXVIII Assemblea General de la CECRV que cercava també definir una postura de força en relació a la nova PAC

Tramuntana XXI promou el consum de producte local amb un concurs de receptes tradicionals

Comparteix
Forma part de la Setmana Gastronòmica que tendrá lloc entre el 22 i el 28 de novembre
Molt floral i perfumat, com indica el sommelier de Licors Moyà, Toni Fernández/Cedida

Licors Moyà recupera Riu d’Herbes amb una antiga recepta familiar de 1838

Comparteix
Vuit herbes de la comarca d'Artà i vuit maceracions són a la base d'aquesta preparació
L'amanida d'algues i l'Ancestral d'Escursac feren bona parella/Cedida

Els Agosarats del Vi de Vilafranca tornen amb un maridatge de cuina japonesa

Comparteix
Han triat un Ancestral d'Escursac de Galmés i Ribot per harmonitzar els plats en aquesta represa de les activitats
Morro: 'És sorpreenent la desconnexió de bona part de la restauració dels aliments de qualitat d’origen local'

Mateu Morro: “Si els nostres productes d’excel·lència es limiten a la botiga ‘gourmet’, tindran els dies comptats”

Comparteix
El gerent del FOGAIBA parla sobre la necessitat d'implicar el canal HORECA en el sosteniment de la producció local i de fidelitzar el consumidor particular
Platja de Muro a Mallorca | cedida

Els tres ‘must’ d’un viatge a Manacor: platja, museu Rafa Nadal i aquest celler mallorquí

Comparteix
Vins Miquel Gelabert rep molt bones crítiques a TripAdvisor tant per la bona atenció com pels productes que s'hi elaboren