Mallorca

Julianna González, millor sommelier de Balears va dirigir el tast pels convidats de Experiència Verema/DO Pla i Llevant

L’Experiència Verema torna a Mallorca amb la DO Pla i Llevant

Comparteix
La sommelier Julianna González ha dirigit la sessió de tast
José Luis Roses va dirigir el tast del 'Pep Perico' 2001, una de les referències més exclusives presentades dilluns/Cedida

José L. Ferrer presenta les novetats de l’anyada als restauradors

Comparteix
Destaquen el "Pep Perico 2001", guardat vint anys a la cava més antiga i fonda del celler, i un Ferreret rosat
Els guanyadors del concurs d'esquerra a dreta, Forn Santo Cristo, Fornet de la Soca, tots dos de Palma, i  forn Sant Rafel de Búger/CAIB

El forn Santo Cristo guanya el primer concurs de panades de me de Mallorca

Comparteix
De la Concha: "Volem promocionar el me de Mallorca, la rebosteria tradicional de Pasqua i donar valor al col·lectiu de forners i pastissers de l’illa"
Les Denominacions d'Origen defensen els seus interessos davant els eurodiputats, al Congrés/Cedida

Binissalem i Pla i Llevant defensen els interessos del sector, a Madrid

Comparteix
Representants de les Denominacions d'Origen fan pinya per reclamar el suport dels diputats espanyols davant la UE
Javier Rossselló junt a Joan Cuart presentaren les mones a la botiga de Palma/Cedida

Mones de Pasqua inspirades en la gastronomia conceptual a Narez&Cuart

Comparteix
Els mestres xocolaters Mara Narez i Joan Cuart han creat peces de xocolata a partir de les creacions de l'artista Javier Rosselló
Francina Armengol i Mae de la Concha reivindiquen la rellevància del sector primari de les Illes Balears i la importància de la nova PAC, que reconeix la insularitat/CAIB

El ministre Planas coneix a Mallorca la dificultat de l’accés a la terra

Comparteix
El president de la cooperativa Camp Mallorqui obr els ulls del ministre d'Agricultura a una illa saturada i hostatge de l'especulació
El xef David Méndez, que guanyà l'edició de l'any passat, ha col·laborat amb la DO Oli de Mallorca en la presentació d'enguany/Cedida

La DO Oli de Mallorca prepara una nova edició d’Oleotapa 2023

Comparteix
El cuiner David Méndez, guanyador de la darrera edició, ha guiat una demostració amb tres propostes elaborades amb el verge extra de la denominació d'origen
El restaurant compte amb una cuina a la vista on s'elaboren els plats/Taula Parada

Taula Parada al restaurant Cafè Esment d’Inca

Comparteix
L'establiment mostra un estricte compromís amb els productes de qualitat i proximitat i elabora tots els seus plats amb productes de temporada
El concurs vol donar a conèixer un producte de gran valor tradicional/CAIB

Comença el compte enrere del concurs de panades amb dinou aspirants

Comparteix
La competició destinada a forns i pastisseries de Mallorca cerca la millor panada de me de tota l'illa
Bona acollida a la proposta de maridatge de Brusca Brewpub/Cedida

La cervesa artesana Brusca torna als sopars maridatge amb Joan Bauzà

Comparteix
El xef de la Factoria Restaurant enceta el 2023 de la cervesera de Manacor