Balears Vadevi
Mallorca

Mallorca

Tot cercant els llevats que treuen el millor del raïm quan es fa el vi/Cedida

A la recerca dels llevats específics per Mallorca

Comparteix
Un estudi de la UIB ha seleccionat poc més d'una dotzena de llevats autòctons per millorar i caracteritzar el vi fet a l’illa
Finca Son Bordils

Els tres cellers preferits pels visitants que van a Mallorca

Comparteix
Pas de l'estat sòlid a líquid del raïm a la Bodega Oliver Moragues | captura

[vídeo] El pas de sòlid a líquid, així és el so de la vinificació

Comparteix
El celler mallorquí Oliver Moragues, d'Algaida, comparteix un vídeo on s'hi escolta el pas de l'estat sòlid a líquid del raïm
Verema 2021 a Can Vidalet

Imatges de verema 2021 als cellers mallorquins

Comparteix
La gatzolla de Can Ordines ha esdevingut símbol del vinyòvol i s'obsequia al vermador/a que dóna el sus de la collit del Pla i Llevant/Can Ordinas

La gatzolla, el ganivet emblemàtic del vinyòvol mallorquí

Comparteix
És l’obsequi que s'enduu el veremador/a que cada any protagonitza la cerimònia del tall del primer raïm de la DO Pla i Llevant
Foto d'inici de verema 2021 a la DO Binissalem | cedida per DO

Comença la verema a la DO Binissalem en un any molt marcat per la climatologia

Comparteix
Es preveu una davallada en la producció de raïm i un menor volum d’elaboració de vi, fet que incidirà sobre les existències de vi als cellers, encara elevades degut als efectes de la Covid‐19
Antoni Bennàssar és president de la DO Pla i Llevant i de l'IGP Vi de la Terra Mallorca

Convocades les eleccions per renovar el Consell Regulador del Vi de la Terra Mallorca

Comparteix
El procés electoral s’iniciarà el proper 3 de setembre
Cristalls de flor de sal, or blanc de ses Salines d'es Trenc-es Salobrar de Campos/Consell de Mallorca

La flor de sal, l’or blanc de Ses Salines des Trenc, ja és a punt

Comparteix
L’estiu és temps de recol·lecta a l’antiga salinera del Parc Natural Marítimo-Terrestre es Trenc-Salobrar de Campos
Barros de Cecili Submari, un vi que ens arriba del fons de la mar i de la història/Micer

Barros de Cecili Submarí 2019, el vi que fa criança en àmfora sota la mar

Comparteix
El celler de Pollença treu al mercat el primer vi d'aquestes característiques fet a Mallorca
Tímbola, per beure poc a poc si pots ser, a les marjades de Banyalbufar/Cedida

Tímbola, malvasia de Banyalbufar de la cooperativa Tramuntana Viva

Comparteix
Amb el mateix nom s’ha presentat el primer vermut fet amb aquesta varietat característica de les marjades de la serra mallorquina