Mallorca
Mallorca
Mallorca
A la recerca dels llevats específics per Mallorca
Conxa Rosillo
Un estudi de la UIB ha seleccionat poc més d'una dotzena de llevats autòctons per millorar i caracteritzar el vi fet a l’illa
Els tres cellers preferits pels visitants que van a Mallorca
Redacció
[vídeo] El pas de sòlid a líquid, així és el so de la vinificació
Redacció
El celler mallorquí Oliver Moragues, d'Algaida, comparteix un vídeo on s'hi escolta el pas de l'estat sòlid a líquid del raïm
Imatges de verema 2021 als cellers mallorquins
Redacció
La gatzolla, el ganivet emblemàtic del vinyòvol mallorquí
Conxa Rosillo
És l’obsequi que s'enduu el veremador/a que cada any protagonitza la cerimònia del tall del primer raïm de la DO Pla i Llevant
Comença la verema a la DO Binissalem en un any molt marcat per la climatologia
Redacció
Es preveu una davallada en la producció de raïm i un menor volum d’elaboració de vi, fet que incidirà sobre les existències de vi als cellers, encara elevades degut als efectes de la Covid‐19
Convocades les eleccions per renovar el Consell Regulador del Vi de la Terra Mallorca
Redacció
El procés electoral s’iniciarà el proper 3 de setembre
La flor de sal, l’or blanc de Ses Salines des Trenc, ja és a punt
Conxa Rosillo
L’estiu és temps de recol·lecta a l’antiga salinera del Parc Natural Marítimo-Terrestre es Trenc-Salobrar de Campos
Barros de Cecili Submarí 2019, el vi que fa criança en àmfora sota la mar
Conxa Rosillo
El celler de Pollença treu al mercat el primer vi d'aquestes característiques fet a Mallorca
Tímbola, malvasia de Banyalbufar de la cooperativa Tramuntana Viva
Conxa Rosillo
Amb el mateix nom s’ha presentat el primer vermut fet amb aquesta varietat característica de les marjades de la serra mallorquina
1
…
108
109
110
111
112
113
114
115
116
…
164