Balears Vadevi
Mallorca

Mallorca

Únic de els seves característiques és la garantia que els pagesos ecològics poden mantenir el contacte directe amb el client/APAEMA

El Mercat Eco de Palma, únic d’Europa, es recupera de l’efecte pandèmia

Comparteix
Ha patit els efectes col·laterals de les restriccions sanitàries i ara mira endavant per consolidar-se com mercat alternatiu
El celler de Can Ramis, de Sencelles, ha acollit el primer vi de Miquel Carreras/Cedida

Clos de Mar, el projecte més personal de Miquel Carreras

Comparteix
El seu primer vi, que vi lliga la vinya i la mar, és el resultat de la seva ànima sollerica i el seu arrelament professional a la comarca de Binissalem
El raor té fama de ser un peix car per la seva escassesa/CAIB

Sus a la pesca del raor

Comparteix
A partir del dia 1 de setembre s’obre la temporada de pesca d'una de les espècies més preuades a les Illes Balears
El propietari del celler, Nadal Galmés, acompanyà Jaume Alzamora, en la visita/Cedida

Bodega Es Gallicant s’afegeix a la campanya “Amb el Producte de Mallorca”

Comparteix
Els vins del celler de Campos formaran part dels lots de producte local que promociona el departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca
'Divendres de vins' a l'Urban Hostel Hotel de Mallorca | Paquita López

Èxit de convocatòria als tastos de vins mallorquins de l’Urban Hostal Hotel

Comparteix
Aquest divendres protagonitzarà la sessió en Pere Calafat, de Jaume de Puntiró
Broncano i Montoro, al tractor del pagès mallorquí | IG

David Broncano se suma a la ‘moda de l’estiu’ i es fotografia amb Miquel Montoro dalt del tractor

Comparteix
L'humorista, el pagès i Arturo Valls van compartir una vetllada i sopar a Mallorca
La llampuga, un peix blau que s'ha vist revaloritzat darrerement /CAIB

És temps de llampuga, la reina de les tempestes d’estiu

Comparteix
Els mallorquins no entendríem la gastronomia estiuenca sense un bon plat de llampuga amb pebres
Tot cercant els llevats que treuen el millor del raïm quan es fa el vi/Cedida

A la recerca dels llevats específics per Mallorca

Comparteix
Un estudi de la UIB ha seleccionat poc més d'una dotzena de llevats autòctons per millorar i caracteritzar el vi fet a l’illa
Finca Son Bordils

Els tres cellers preferits pels visitants que van a Mallorca

Comparteix
Pas de l'estat sòlid a líquid del raïm a la Bodega Oliver Moragues | captura

[vídeo] El pas de sòlid a líquid, així és el so de la vinificació

Comparteix
El celler mallorquí Oliver Moragues, d'Algaida, comparteix un vídeo on s'hi escolta el pas de l'estat sòlid a líquid del raïm