Mallorca
Actualitat
Mallorca
Menorca
Eivissa
Formentera
Producte local
Mallorca
Mallorca
XXVIII Festa del Vi a la Fresca de Can Majoral, pensant amb la verema
Conxa Rosillo
Els Oliver temen que enguany sigui una altra 'verema de sequera', com la de l'any passat amb una escassíssima producció
Arboix 2022: Quan fer vi esdevé una joiosa teràpia
Conxa Rosillo
Un vi negre mallorquí elaborat amb varietats autòctones com la mantonegro, l’escursac, el fogoneu i l’esperó de gall firmat pel sommelier Joan Arboix
Cati Eva Canyelles, primer premi ‘Elogi de la Vinya i el Vi 2025’
Bernat Calafat i Vich
Una nova edició de la competició assegura el relleu generacional de la tradició del glosat
Un nou segell identifica el ‘producte local’ per impulsar-ne el consum
Conxa Rosillo
El Govern presenta el manual d’ús del logotip, inspirat amb la marca del producte turístic de les Illes Balears
Mel Vici té la “Millor Parada de Mercat” per a la PIMEM
Conxa Rosillo
Els apicultors alaroners Pau Ixent Queralt i Biel Coll fundaren l'empresa amb la intenció de produir mel de qualitat 100% mallorquina
Els ‘varietals’ de Macià Batle sumen 4 nous premis al concurs VinoVarietal
Conxa Rosillo
Verema ha destacat els elaborats amb raïms locals del celler de Santa Maria
Els pescadors amb el metro a la mà per protegir espècies de valor comercial
Conxa Rosillo
El Govern, a petició del sector, fixa en 95 cm la talla mínima per a la pesca de la mussola a les Illes Balears
Oli Meri, el còctel d’arrel de Biel Ramon amb Oli de Mallorca
Conxa Rosillo
Inspirat amb el pa amb oli, el bartender ha fet servir un monovarietal 100% arbequina per aconseguir un glop untuós, lleuger i molt mallorquí
Taula Parada: Un ‘Tour d’estiu’, menjant per Formentera
Taula Parada
Un grapat de propostes gastronòmiques per tastar l'oferta de la més petita de les Pitiüses
Roberto Durán en vol més: Convertir-se en el Millor Sommelier d’Europa
Conxa Rosillo
Després de 18 anys de preparació ha aconseguit la titulació com a Mestre Sommelier, a Viena
1
…
8
9
10
11
12
13
14
15
16
…
225