Mallorca

Les abelles han esdevingut la passió den Tomeu Fullana i la seva mel recull premis allà on va/Cedida

Tomeu Fullana i Mel Sa Font, una història d’èxit d’un jove apicultor

Comparteix
Un ferrer reconvertit en apicultor a temps complet explica com ha aconseguit fer un producte reconegut entre els millors de tot el sector
El jurat premiarà la tapa que millor integri el sabor i aroma de l’Oli d’Oliva Verge Extra de Mallorca./DO Oli de Mallorca

Torna ‘Oleotapa’ per promocionar l’OOVE entre els cuiners professionals

Comparteix
El guanyador del concurs organitzat per la DO Oli de Mallorca es decidirà a la final que tindrà lloc el dia 5 de maig a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears
La pesca professional, un sector en declivi a les BalearsCedida

El sector de la pesca professional perd 4 de cada 5 barques en 70 anys

Comparteix
Un estudi de Mar Balear indica que durant el mateix període ha passat de 4.976 tripulants a tan sols 461, reduint-se un 91 %
Brice Michaud s'ha proclamat rei de les bombolles a l'Sparkling Wine Master by Tantum Ergo de Bodegas Hispano Suizas/Cedida

Brice Michaud, el sommelier que ho guanya tot

Comparteix
Després de dos anys de preparació intensiva, des d'Eivissa triomfa als concursos que es presenta
Les tradicionals 'sopes mallorquines' en la versió de Melisa Puente, xef formadora de la cuina d'Esment/Ajuntament d'Inca

‘Sopes i vi’ una connexió gastronòmica entre tradició i innovació

Comparteix
Tres xefs convocats per INCABUSINESS i Chefs (in) interpreten aquesta recepta que és un clàssic de la cuina mallorquina
El Palau de Congressos de Palma serà la seu de la trobada de les cooperatives agroalimentàries aquesta setmana/Cedida

Les Cooperatives Agro-alimentàries parlen a Palma de ‘sostenibilitat’

Comparteix
El congrés reunirà a mil professionals del sector, representants institucionals i experts per analitzar el futur del cooperativisme i els desafiaments de la sostenibilitat, la innovació i el relleu generacional.
El festival itinerant del vi de Mallorca arriba a S'Arracó (Andratx) en aquesta primera edició de 2025/VTM

Arranca Raïm Wine Fest 2025, a s’Arracó: 40 referències de vi i 9 cellers

Comparteix
Com a novetat, el festival organitzat per Vi de la Terra Mallorca crea un punt de trobada amb els restauradors en aquesta primera edició de 2025
El dia 13 d'abril es farà la XVIII Diada de l'agricultura ecològica a Porreres, enguany dedicada a reflexionar sobre el canvi climàtic/APAEMA

Una cinquena part de la Mallorca agrícola ja és ecològica i va a més

Comparteix
Els productors eco dediquen la Diada d'enguany al repte del canvi climàtic
 Els 60 kg de pop estaven distribuïts en diverses bosses de plàstic/CAIB

Decomissats 60kg de pop ‘sense papers’ a un restaurant del Port de Pollença

Comparteix
Li mancava la documentació que acredita la traçabilitat i la procedència del producte
Una jornada per reconnectar amb la tradició gastronòmica de la Serra de Tramuntana de Mallorca/CIM

‘Galatzó’ acollirà la jornada gastronòmica “De la terra a la cuina”

Comparteix
La finca pública, el dissabte 29 de març, s'omplirà d'activitats relacionades amb el producte local, la gastronomia i el territori de la Serra de Tramuntana