Mallorca

La família Cloquell, creadors del projecte Flor de Figa / Cedida APAEMA (Pàgina web)

Flor de Figa: “Que l’administració no hagi fet res davant la pèrdua de milers d’hectàrees de cultius és vergonyós”

Comparteix
Una família que ha mantengut el seu lligam amb la terra, que viu com un deure sembrar de bell nou les faltes d’arbres morts
Guillem Pont, pagès de Ses Sitges i pioner en l’educació ambiental / Cedida APAEMA (pàgina web)

Guillem Pont: “Hem de vèncer la formació ancestral, històrica i masclista que ens fa ser competitius, i ser més cooperatius”

Comparteix
Pont repassa l’evolució de Ses Sitges, reflexiona sobre el cooperativisme al camp i reivindica la importància de les pràctiques respectuoses amb el medi ambient
Soler va dur la sobrassada de cabra al Dijous Bo i va fer net/Cedida

Pedro Soler recupera la sobrassada de cabra, a Son Garrova

Comparteix
La concep com un aprofitament més del ramat que tenen a la finca per fer formatge
Professors i alumnes del curs de Cuina de l'IES Juníper Serra que han interessat per les aplicacions de l'ametlla de Mallorca en distintes propostes culinàries/IGP Ametlla de Mallorca

L’Ametlla de Mallorca a la cuina de l’IES Juníper Serra (i III)

Comparteix
La tercera entrega de la sèrie: ‘wontongs’ asiàtics farcits de torró d’ametlla i formatge mallorquí amb salsa de poma
Mentre cau la producció continua creixent el nombre d'hectàrees dedicades a la vinya/CAIB

Baixa la producció de vins de qualitat, un 22%, i especialment els negres

Comparteix
Les dades recollides per la conselleria confirmen el que va avançar el sector en acabar la verema d'enguany
Una casa tradicional mallorquina amaga el restaurant Can Boqueta de Sóller/TP

Taula parada al restaurant Can Boqueta de Sóller

Comparteix
Kiko Martorell ha aconseguit mantenir l'alt nivell de la cuina i el servei de menjador durant els darrers 14 anys en el restaurant
A Lanzarote, Biel Ramón ha obtingut la màxima puntuació en la modalitat de coneixements, al Campionat Nacional de Cocteleria/Cedida

Biel Ramon i la cocteleria sostenible i d’arrel

Comparteix
Ve d'obtenir la màxima puntuació en una de les modalitats del Campionat d'Espanya de Cocteleria, que s'ha fet a Lanzarote
La presidenta ha presenciat la subhasta a la Llotja/CAIB

Joves pescadors disposats a impulsar un pla de gestió de pesca sostenible

Comparteix
L'objectiu és aconseguir el reconeixement de la singularitat del sector a les Illes Balears front Brussel·les i mantenir l'activitat pesquera
A causa de l'augment de la temperatura i el nou patró de pluges, el vi presenta, de forma natural, menys acidesa/CAIB

El canvi climàtic empeny a baixar l’acidesa permesa a Vi de la Terra

Comparteix
Agricultura autoritza el canvi en el plec de condicions del Vi de la Terra Mallorca per adaptar els paràmetres a les noves condicions climàtiques
L'ametlla de Mallorca IGP es promociona entre els alumnes de l'IES Juníper Serra/IGP Ametlla de Mallorca

L’Ametlla de Mallorca a la cuina de l’IES Juníper Serra (II)

Comparteix
Segona entrega de la sèrie: ‘tiradito’ de tonyina i ametlla