Mallorca

La façana de S'Oli, 13 convida a visitar l'interior on trobareu un parell de menjadors. En dies de bon temps, també hi ha terrassa/Taula Parada

Taula parada al restaurant S’Oli 13 de Palma

Comparteix
Producte fresc, del dia, i cuina casolana de qualitat
Les sopes mallorquines de Catalina Portell fetes amb verdura de temporada/Artà Plat a Plat

Sopes mallorquines, un imprescindible de la cuina de primavera

Comparteix
Maridades amb Sitra, del celler 3.10, per Toni Fernández
'L'Infinitament', el vi que representa el compromís de l'OCB amb la defensa de la llengua catalana/OCB

‘L’Infinitament’, el vi que celebra el compromís de l’Obra Cultural Balear

Comparteix
Un cupatge de varietats locals que firma Pep Rodríguez, del celler Soca-Rel Vinyòvol
En el dia que la fira ha dedicat a les Illes Balears, el públic ha pogut degustar els productes amb marca de qualitat de les 4 Illes/CAIB

Balears presenta a Salón Gourmet un recorregut pels sabors de les 4 Illes

Comparteix
S'han presentat els productes agroalimentaris de les Balears amb marca de qualitat
Es considera d'interès la recuperació de les tradicionals marjades per a mantenir l'activitat agrícola de muntanya/CAIB

Tornen les ajudes per a la rehabilitació de marges a finques agrícoles

Comparteix
La línia, destinada a agricultors en actiu, compta amb una dotació de dos milions d’euros
Esperança Nadal, directora de Vins Nadal, recull el guardó/Vins Nadal

Raf 110 2019, 100% mantonegro, ambaixador de la varietat a la guia Wine Up

Comparteix
Ha obtingut la màxima puntuació de la categoria
Una llesca de pa amb sobrassada | IGP Sobrassada de Mallorca

Neix la Càtedra Sobrassada de Mallorca IGP amb objectiu investigador

Comparteix
És fruit del conveni signat entre el Consell Regulador format per elaboradors d'aquest embotit i la UIB
El producte ecològic té el seu públic que aprecia la garantia que atorga el segell que li atorga el CBPAE/APAEMA

Diada de l’Agricultura Ecològica, més que una fira

Comparteix
Porreres va rebre milers de visitants per donar suport al producte ecològic
Miquel Gelabert, el xef que va adaptar les receptes de la pel·lícula al menú, a l'esquerra/DO Pla i Llevant

Els vins de Miquel Gelabert i la cuina de Can March mariden vi i cinema

Comparteix
La DO Pla i Llevant està darrere aquesta nova iniciativa de promoció dels cellers adscrits
L'any 2022 Julbe, al centre de la imatge, va ser distingit amb el Manto Negro d'Argent de la DO Binissalem/DO Binissalem

Ha mort Manuel Julbe, un referent del periodisme gastronòmic a Mallorca

Comparteix
El món del vi i la gastronomia perd un defensor incansable